Haladás: bosnyák szuperteheteséget is tesztelnek

Vágólapra másolva!
2016.01.09. 21:08
„Bosnyák szupertehetséget tesztel a Haladás” – írja a szombathelyi klub hivatalos honlapja. Két 21 éves támadó, a kolumbiai Joan Jaramillo és a bosnyák Mihajlo Savanovic szerepel próbajátékon a csapatnál.

A jobb oldali középpályásként és jobb oldali támadóként bevethető 175 cm magas, 72 kg súlyú kolumbiai Joan Jaramillo hazájában korábban a második ligás Universitario Popayán, legutóbb az első osztályú Boyacá Chicó együttesében szerepelt, jelenleg szabadon igazolható. A Caliban született Jaramillo a második ligában kilenc, az elsőben nyolc mérkőzésen lépett pályára, gólt nem szerzett.

A másik próbázó a bosnyák csatár, a 176 cm magas, 74 kg-os Mihajlo Savanovic, aki Boszniában az FK Sloboda Mrkonjic Gradban, majd a Borac Banja Lukában futballozott. A bosnyák első osztályban 18 meccsen egy gólt szerzett. Savanovic piaci értéke a Transfermarkt szerint 175 ezer euró. A futballista korábban kétszer szerepelt a bosnyák U18-as válogatottban, hazájában nagy tehetségnek tartják.

A Haladás hétfő délután indul a pulai edzőtáborba, Jaramillo délelőtt már a csapattal edz és elutazik Horvátországba, míg Savanovic Horvátországban csatlakozik a zöld-fehérekhez.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek: Bolla Gergő, Füleki Márk, Kiss Bence, Kiss Tamás
(profi szerződést kaptak)
Kiszemeltek:
Holman Dávid (FTC), Joan Jaramillo (kolumbiai, Boyacá Chicó – Kolumbia, szabadon igazolható), Mihajlo Savanovic (bosnyák, Borac Banja Luka – Bosznia-Hercegovina, szabadon igazolható)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik