Haladás: a távozó Orossnak hiányozni fog a város

Vágólapra másolva!
2012.06.18. 15:31
Címkék
Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás színeiben 111 élvonalbeli bajnokin 22 gólt szerző Oross Márton a másodosztályú Gyirmótnál folytatja pályafutását, miután a szombathelyi csapatban csak csereként számítottak volna rá. A 31 éves támadóban mindenesetre nincs tüske, örömmel gondol vissza a Haladásnál töltött négy évére – olvasható a zöld-fehérek hivatalos honlapján.
„Több szempontból is kellemes emlékek fűznek a Haladáshoz. Négy szép évet töltöttem el Szombathelyen, történelmet írtunk a csapattal, hiszen újoncként már az első évben kiléphettünk a nemzetközi porondra. Mindkét gyerekem itt született, több mint 100 NB I-es bajnokin játszottam zöld-fehérben, háromszor végeztünk a nyolcadik helyen, és ezekben az években alapembere voltam a csapatnak – a rengeteg kellemes emlék mellett nem is igazán emlékszem rosszra. Megszerettem a várost, hiányozni fognak a szurkolók, így hiányozni fog a zöldséges, a benzinkutas, a sarki fűszeres – hiszen itt mindenki Hali-drukker” – nyilatkozta Oross a haladas.hu-nak. Akkor mégis miért távozik ennyi idő után?

„Artner Tamás korábban elmondta, hogy csak csereként számol velem, és hallottam azt is, hogy cserealapnak ajánlottak fel játékosvásárláshoz – nyilvánvaló volt, hogy komolyan már nem számítanak rám. Mindenesetre nincs harag bennem, minden edző szíve-joga eldönteni, kit játszat – az én játékstílusom nem passzolt az edző elvárásaihoz, ez van. Tiszta a lelkiismeretem, hiszen valamennyi, Haladás-mezben lejátszott meccsem után felemelt fejjel jöhettem le a pályáról, mert mindent beleadtam a mérkőzéseken. De úgy láttam jónak, hogy váltok. Akadt ajánlatom Ausztriából, de a gyirmótiak is megkerestek, és mivel tetszettek a megfogalmazott célok, három évre aláírtam. Remélem, egy év múlva már ismét NB I-es játékosként térek vissza Szombathelyre – de akkor már gyirmóti mezben” – mondta a támadó.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik