Haladás: a DAC-legenda fia érkezik próbajátékra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.08. 23:11
Medgyes Sinan személyében szlovákiai magyar labdarúgó érkezik próbajátékra a Haladáshoz, amely két német futballistától elköszönt.

Az Arminia Bielefeld két futballistája, Nino vom Hofe és Janik Brosch nem felelt meg a próbajátékon, így most biztosan nem lesz a Haladás labdarúgója.

„A két német fiútól egyelőre elköszöntünk, nem okoztak csalódást, de – most úgy éreztem – nem jobbak, mint a posztjukon szereplők – mondta Mészöly Géza a haladas.hu-nak. – Ráadásul mindketten légiósok, márpedig külföldiek esetén alaposan meg kell néznünk, kit szerződtetünk. Az átigazolásuk tehát most nincs napirenden.”

Ők tehát nem utaznak a szombathelyi csapattal a rovinji edzőtáborba, ahogy Angyal Zsolt sem, aki a tavaszt valószínűleg az NB II-es ZTE-nél tölti kölcsönben.

A Haladással tart ugyanakkor Horvátországba Medgyes Sinan, aki a szlovák második ligában szereplő szeredi SKF-től érkezik próbajátékra.

A 23 éves, bal oldalon bevethető játékos 2011 és 2015 között a Győri ETO NB III-as és NB II-es csapatában játszott, egyszer az NB I-ben is pályára lépett. A 2016–2017-es idényben 17 bajnokin öt gólt szerzett. Édesapja, Medgyes József a dunaszerdahelyi DAC korábbi legendás játékosa volt – írja a Haladás honlapja Medgyes Sinanról.


TÉLI
JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Leandro Antonio Martínez (argentin-olasz, AS Lucchese Libertas – Olaszország, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Funsho Bamgboye (nigériai, szabadon igazolható, előző klubja: ASPIRE Academy – Katar), Kevin Kurányi (német, szabadon igazolható, előző klubja: TSG 1899 Hoffenheim – Németország), Fernando Llorente (spanyol, ACS Poli Timisoara – Románia), Medgyes Sinan (szlovákiai, SKF Sered – Szlovákia)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Angyal Zsolt
(ZTE), Sjoerd Ars (holland), Ezequiel Calvente Criado (spanyol), Hegedűs János (Puskás Akadémia FC), Leandro Antonio Martínez (argentin-olasz, MTK?), Sjoerd Overgoor (holland)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik