nemzetisport.hu 2019.07.13 22:36 Frissítve: 2019.07.13 22:50

Hajnal Tamás szerint véglegesnek tekinthető az FTC kerete

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

 

• Hajnal Tamás, a Ferencváros sportmenedzsere a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában azt mondta, lényegében véglegesnek tekinthető a zöld-fehérek kerete a soron következő idényre. Meglehet, elsőre talán soknak tűnhet, hogy a nyáron hat új játékos került az Üllői útra, de részben kényszerűségből kellett új futballisták után nézniük, hiszen kulcsemberek vették a kalapjukat. Hogy az edző vagy a sportmenedzser dönt-e a Fradinál az igazolásokról, vagy valaki más, arról is beszélt Hajnal Tamás.

• Munkatársunk a helyszínen kísérte figyelemmel a nyílt vízi úszók 5 kilométeres versenyét a vizes világbajnokságon. A szám magyar sikerrel zárult, Rasovszky Kristóf aranyérmével történelmet írt, hiszen ez volt az utolsó olyan cím, amely hiányzott a sportág itthoni gyűjteményéből. Hogy miként élte meg a bajnok a versenyt, és miért kellett menet közben egy mozdulattal az egyik oldaláról a másikra átraknia francia ellenfelét, megtudják riportunkból.

• Kvangdzsuban készül már a vb rajtjára a magyar vízilabda-válogatott is. Märcz Tamás szövetségi kapitány hosszabb interjúban elemezte a Nemzeti Sportnak, miként jutott el a csapatépítés hosszú folyamatában a világbajnokságig. Az is szóba került, mennyire szerencsés, hogy bemelegítésként az új-zélandiak ellen mutatkozhat be a gárda. A szakember szerint maximális esélyük van arra, hogy a legvégsőkig eljussanak a tornán.

• Pályafutása első győzelmét aratta Wimbledonban Simona Halep. A román teniszező a döntőben 56 perc alatt lemosta a pályáról Serena Williamst. A meccset követő sajtótájékoztatón arra a kérdésre, miként volt képes ennyire uralni a mérkőzést, a 27 esztendős, immár kétszeres Grand Slam-győztes versenyző azt felelte, tisztában volt vele, hogy agresszíven kell játszania. Hogy hová sorolja a szombati teljesítményét, az is kiderül helyszíni beszámolónkból.

2019.07.14 11:47:13

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

„A magyar játékosok szerepeltetésére és az utánpótlásunkra is nagy hangsúlyt fektetünk.”

2019.07.13 22:34:51

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2019.07.12 22:48:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.07.08 19:54:21

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Elgondolkodhatnánk azon, a zsoldosok mennyire becsülik a magyar élfutballt.