„Eljött az idő” - Hajnal külföld helyett a Fradit választotta

Vágólapra másolva!
2014.12.14. 13:04
null
„Gera és Juhász is hosszú évek után tértek vissza, aztán itthonról is bekerültek a válogatottba.” (Fotó: Szabó Miklós)
Hajnal Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros új szerzeménye elmondta, lett volna lehetősége külföldön maradni, de a családjával együtt úgy érezte, 18 év légióskodás után ideje hazatérni.

 

„Kétségtelen, volt időm rágódni a jövőmön – mondta mosolyogva a Nemzeti Sportnak a 33 esztendős középpályás. – Lett volna lehetőségem külföldön folytatni, ám a feleségemmel közösen úgy döntöttünk, itt az ideje hazatérni. Tizennyolcadik esztendeje éltünk külföldön, szerettünk volna újra itthon lenni. Az pedig nem volt kérdés, ha egyszer az NB I-ben futballozom, csakis a Ferencváros jöhet szóba.”

„Annak idején meglehetősen intenzív időszakot töltöttem a Fradinál, majd tizenhat esztendősen távoztam. Bennem maradt, hogy jó lenne egyszer visszatérni a klubhoz. Hosszú évek után most eljött az idő. Ez a vágyam teljesült, ráadásul a lehető legjobbkor, hiszen profi körülmények várnak a csapatnál, és én is még olyan teljesítményre vagyok képes, amellyel hasznára lehetek az együttesnek. Nagy szakmai kihívásnak érzem a hazatérésemet, és minden percét szeretném élvezni a klubnál töltött időszaknak.”

„Gera Zoltán és Juhász Roland is hosszú évek után tért vissza Magyarországra, aztán itthonról is bekerült a válogatottba. Mindketten remek formában futballoztak idehaza a klubjukban, és ez elég volt a meghívóhoz. Nem tagadom, hasonlóra készülök én is" – tette hozzá az 59-szeres válogatott középpályás.

MI HAJNAL VÉLEMÉNYE THOMAS DOLLRÓL? MIK A CÉLJAI AZ NB I-BEN ÉS A KUPÁBAN? – OLVASSA EL A VASÁRNAPI NEMZETI SPORTBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik