L. P. I. 2019.09.20 23:32 Frissítve: 2019.09.20 23:32

Ha Isael kapufája bemegy…; Cicipasz lejött a közösségi médiáról

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

 

A bravúros csütörtöki döntetlen után is józanul értékeltek a ferencvárosiak. Szerhij Rebrov vezetőedző például az önbizalmat és a csapatmunkát emelte ki, Isael pedig látványos kapufájával kapcsolatban jelentette ki, hogy most már kár bánkódni miatta. A spanyolok ugyanakkor érthetően kissé maguk alatt vannak… Borbola Bence és Szabó Miklós kétoldalas visszapillantása az Európa-liga-nyitányra..

Marko Nikolics úgy érzi, Vaduzon már túltette magát a Mol Fehérvár. Az OTP Bank Ligát vezető piros-kékek vezetőedzője Babják Bencének a klub játékospolitikájáról, a tavalyi jó El-szereplés miatti magasabb elvárásokról, továbbá saját lehetséges jövőjéről is beszélt.

Ria, ria, Hungária! – skandálta Muszukajev Iszmail. A Dagesztánból honosított szabadfogású birkózó a csodás világbajnoki bronzérem és az olimpiai kvóta után nem győzte megköszönni Magyarországnak a lehetőséget. A nur-szultani vb-ről Kohán Gergely tudósított.

Sztefanosz Cicipasszal Klein Ron készített interjút Genfben. A kontinensek közötti tenisz Laver-kupán az Európa-válogatottat erősítő görög sztár Federerről, Nadalról és közösségi oldalainak törléséről is elmélkedett.

• És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – a Czibor, Kocsis sorozat következő részével, az úszóedző Petrov fivérekkel, a kosár-vb MVP-jével és Kozma Mihállyal.

2020.06.02 15:42:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A góllövőlista vezetője 9-es osztályzatot kapott. Az NS szerint Iványi Zoltán tévedett Diósgyőrben.

2020.06.01 21:21:35

Labdarúgó NB I VOLESZÁK GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Többször is egy fatörzs mögött megbújva toporgott…

2020.06.01 17:12:20

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A majd' hét év után búcsúzó tréner exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak: elképzelhetetlennek tartja az NB II-es Újpestet.

2020.05.31 11:32:44

Labdarúgó NB I B. J.

Egy-egy góllal egy-egy pont, sem a felcsúti csapat, sem a címvédő nem lett a forduló nagy nyertese.