HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2011.02.08 11:43 Frissítve: 2015.03.28 01:10

Győri ETO: Verebes József szaktanácsadóként visszatér a klubhoz

Verebes József visszatér a Győri ETO labdarúgócsapatához, s a jövőben szaktanácsadóként dolgozik a klubnál, amelynél a feladata a fiatal tehetségek felkutatása, illetve a zöld-fehérek öregfiúk-csapatának felkészítése lesz. A mesteredzőnek az élvonalbeli együttes szakmai munkájába nincs beleszólása.

HIRDETÉS
Verebes József ismét Győrben (fotó: Kisalföld/Bertleff András)

 

„Nem számítottam a felkérésre, de amikor a múlt héten Horváth Cs. Attila klubmenedzser felhívott, örömmel fogadtam el az invitálást – mondta Verebes József a Nemzeti Sportnak. – Egyszer már találkoztam is Tarsoly Csabával, akinek maximálisan egyetértek a koncepciójával. A tulajdonos ugyanis belátta, hogy nyitni kell a város felé, mert a hagyományok és a klubhoz régóta kötődő személyek nélkül nem lehet fennmaradni a profi labdarúgásban.  

„Elsősorban az egyesület régi és új arculatának ötvözése, kialakítása lesz a feladatom, illetve az évek során megszerzett tapasztalatomat használnám fel a fiatalok feltérképezésére – magyarázta Verebes. – Akár országos szinten is figyelem a tehetségeket, mert az utánpótlás és a kiválasztás legalább annyira fontos, mint a sikeres szereplés a bajnokságban. Nem mellékesen a klub öregfiúk-csapatát is szívesen irányítom, és a tervek szerint a Bayern München ellen nyáron esedékes győri mérkőzésre is fel kell készítenem a korábban általam irányított ezerkilencszázkilencvenhármas-kilencvennégyes csapatot. Nem én állítottam, hogy a személyem garancia lehet ennek az átfogó programnak a sikeres megvalósítására.”

A szakember megbízatását ma, sajtótájékoztató keretében jelentették be Győrben.

A 70. születésnapját márciusban ünneplő, Mágusnak nevezett szakember 1981 és 1986, illetve 1993 és 1994 között irányította a győri labdarúgócsapatot, amely első regnálása idején kétszer bajnok lett. Verebes dolgozott szövetségi kapitányként is, illetve egyszer az MTK-val is bajnokságot nyert.

A VEREBES JÓZSEFFEL KÉSZÜLT INTERJÚT ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.15 23:45:30

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2018.10.09 09:32:40

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sorozatban másodszor lett a forduló legjobbja a ferencvárosi Lanzafame – „legek”.

2018.10.07 23:06:59

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kanta József szerint nem kell örömtáncot járni a Vidi elleni győzelem után, de az MTK-val számolni kell.

2018.10.07 23:10:23

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. A szurkolókat nagyon is érdekli, hogy mire menne Böde Dániellel együtt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS