Győri ETO: román válogatott játékost igazol Miriuta - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.11. 19:23
null
Ciprian Deac már meg is látogatta az ETO-t?
Román sajtóhírek szerint Miriuta Vasile, a Győri ETO vezetőedzője nemcsak Dan Bucsát, hanem két CFR Cluj-játékost is jelenlegi csapatához szeretne csábítani.

A stiridesport.ro értesülései szerint Miriuta szeretné, ha Mihai Minca és Ciprian Deac is Győrben folytatná pályafutását. A honlap exkluzív információként számol be arról is, hogy utóbbi játékost Miriuta már meg is hívta Győrbe, ahol megtekinthette a klub létesítményeit, pályáját.

A 28 éves Deac a középpálya közepén és szélén is bevethető. Korábban szerepelt a román válogatottban is: a 2008-as Európa-bajnokság előtt Victor Piturca szövetségi kapitány bő keretében is benne volt, de a tornára nem utazhatott. Végül 2010-ben egy Izrael elleni felkészülési meccsen mutatkozott be a nemzeti csapatban, összesen eddig 11-szer lépett pályára a román válogatottban.

Deac szerződéséből még fél év van hátra, a stiridesport.ro szerint viszont a játékos elfogadta az ETO ajánlatát, azaz már csak a két egyesületnek kell megegyeznie egymással. Januárban válhat hivatalossá a klubváltás.

A másik kiszemelt játékos, Mihai Minca 30 éves kapus, aki 2011-ben ötéves szerződést kötött a kolozsváriakkal, de állítólag már ő is közel áll ahhoz, hogy megállapodjon a Győrrel.

Deac gyönyörű szabadrúgása

Válogatás Deac játékából

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Bénes László
Kiszemeltek: Dan Bucsa (román, Universitatea Cluj romániai), Ciprian Deac (román, CFR Cluj romániai), Mihai Minca (román, CFR Cluj romániai)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Mihai Nicorec (román, lejár a szerződése)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik