Győri ETO: Rafe Wolfe egy plusz két éves szerződést kötött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.28. 15:15
Amint arról korábban már beszámoltunk, Rafe Wolfe a Győri ETO futballcsapatához igazol. A jamaicai légiós információink szerint ma egy plusz két éves szerződést kötött a bajnokkal. Ezt később hivatalos honlapján a klub is megerősítette.

Rafe Wolfe az MTK-tól szerződött Győrbe (Fotó: Korponai Tamás, archív)
Rafe Wolfe az MTK-tól szerződött Győrbe (Fotó: Korponai Tamás, archív)
Rafe Wolfe az MTK-tól szerződött Győrbe (Fotó: Korponai Tamás, archív)
Rafe Wolfe az MTK-tól szerződött Győrbe (Fotó: Korponai Tamás, archív)
Rafe Wolfe az MTK-tól szerződött Győrbe (Fotó: Korponai Tamás, archív)

 

„Július 1-től a Győri ETO FC-t erősíti Rafe Wolfe. A 27 éves jamaicai válogatott labdarúgó már átesett az ilyenkor megszokott orvosi vizsgálatokon, és miután itt is mindent rendben találtak, egy plusz két éves szerződést kötött a magyar bajnokkal. Wolfe eddig belső és jobb oldali védőt játszott két korábbi magyarországi klubjánál, a Ferencvárosnál és az MTK-nál. A futballista hétfőtől készülhet együtt új csapatával" – olvasható az eto.hu-n megjelent közleményben.

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek, hiszen Magyarország egyik legjobb csapatához kerültem. Mindent meg fogok tenni, hogy játékommal hozzájáruljak ahhoz, hogy az ETO megvédje a címét a bajnokságban. Természetesen én is nagyon szeretném, ha a nemzetközi kupában a lehető legmesszebbre jutnánk, így már nagyon várom a közös munkát. Boldog vagyok, hogy a bajnokcsapatnál számítanak rám" – nyilatkozta új együttese honlapjának Wolfe.

A magyarországi légiós-pályafutását a Ferencvárosban kezdő Wolfe szerződése vasárnap jár le a kék-fehéreknél, és már korábban jelezte: nem kíván hosszabbítani, mindenképpen távozik az MTK-tól.

A Maccabi Tel-Aviv elleni BL-selejtezőre készülő győriek a nyáron eddig a Honvédból érkező Leandro Martínezzel erősítették meg a keretüket, illetve szerdán felkészülési mérkőzésen már játszott náluk a Paksnál még élő szerződéssel rendelkező Lázok János. Lázok sorsáról Klement Tibor ma tárgyal a paksi ügyvezetővel, Haraszti Zsolttal.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők:Kiss Máté (Siófok, kölcsönből vissza), Leandro Martínez (argentin-olasz, Bp. Honvéd), Nacsa Péter (Lombard Pápa, kölcsönből vissza?), Simon András (Haladás, kölcsönből vissza?), Windecker József (Siófok, kölcsönből vissza), Rafe Wolfe(jamaicai, MTK), Zámbó Bence (Kaposvári Rákóczi, kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat:Jarmo Ahjupera (észt, Újpest FC), Rati Alekszidze (grúz, Dila Gori – Grúzia), Marián Had (szlovák, ?), Molnár Péter (szlovákiai, ?), Marek Strestík (cseh, kölcsönbe fél évre, ?)
Kiszemeltek:Rafael Burgos (salvadori, Alianza FC – Ausztria, legutóbb KTE-Phoenix Mecano), Kovács János (szabadon igazolható, legutóbb Luton – Anglia), Lázok János (Paksi FC), Anej Lovrecic (szlovén, Olimpija Ljubljana – Szlovénia), Michel Platini (brazil, CSZKA Szófia – Bulgária, próbajáték)

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik