HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.06.02 08:33 Frissítve: 2014.07.16 02:04

Győri ETO: még nem tudni, hol köt ki a távozó légiós

A salvadori Rafael Burgos biztosan elhagyja a labdarúgó NB I-ben második helyen végző Győri ETO-t. Azt azonban még nem lehet tudni, hova igazol a válogatottal készülő csatár.

HIRDETÉS

„Sajnos a gólkülönbség miatt másodikok lettünk Magyarországon a Győrrel. Ugyanakkor örülök, hogy részese lehettem a klub történelmének, a második helyen végeztünk” – idézi az EDH Deportes Rafa Burgost.

Burgos tagja a salvadori keretnek, amely a brazíliai vb előtt Elefántcsontparttal és Spanyolországgal játszik felkészülési találkozót.

„Castillo mester tudja, miért minket hívott meg a válogatottba. Arturo Álvarezzel – akivel együtt repültünk haza – azt beszéltük, szeretnénk megváltoztatni a válogatottról kialakított képet. Ez a két találkozó jó lehetőség arra, hogy elnyerjük a szurkolók bizalmát és támogatását. Csatárként nyilván szeretnék gólokat lőni, de az a fontos, hogy a csapat jól teljesítsen és nyerjen.”

Mint ismert, Burgos az idény végén biztosan elhagyja a Győri ETO-t, azt azonban még nem tudni, hol folytatja pályafutását.

„Most csak a válogatottra gondolok, semmi másra. Az ügynökeim értesítenek, ha a jövőmet illetően bármi történik” – mondta Burgos.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők: Windecker József (Paks – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Rafael Burgos (salvadori, ?), Vladimir Djordjevics (szerb, ?), Mihai Nicorec (román, ?), Lazar Sztanisics (szerb, ?), Takács Ákos (?), Rafe Wolfe (jamaicai, Ferencváros?)
Kiszemeltek: Priskin Tamás (Austria Wien – Ausztria, legutóbb Maccabi Haifa – Izrael), Ivan Rados (horvát, DVTK)

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.16 09:33:28

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A Fradi olasz csatára nagyon élvezi a közös munkát Szerhij Rebrovval.

2018.10.15 23:45:30

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2018.10.09 09:32:40

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sorozatban másodszor lett a forduló legjobbja a ferencvárosi Lanzafame – „legek”.

2018.10.07 23:06:59

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kanta József szerint nem kell örömtáncot járni a Vidi elleni győzelem után, de az MTK-val számolni kell.

HIRDETÉS
HIRDETÉS