nemzetisport.hu 2014.06.02 08:33 Frissítve: 2014.07.16 02:04

Győri ETO: még nem tudni, hol köt ki a távozó légiós

A salvadori Rafael Burgos biztosan elhagyja a labdarúgó NB I-ben második helyen végző Győri ETO-t. Azt azonban még nem lehet tudni, hova igazol a válogatottal készülő csatár.

„Sajnos a gólkülönbség miatt másodikok lettünk Magyarországon a Győrrel. Ugyanakkor örülök, hogy részese lehettem a klub történelmének, a második helyen végeztünk” – idézi az EDH Deportes Rafa Burgost.

Burgos tagja a salvadori keretnek, amely a brazíliai vb előtt Elefántcsontparttal és Spanyolországgal játszik felkészülési találkozót.

„Castillo mester tudja, miért minket hívott meg a válogatottba. Arturo Álvarezzel – akivel együtt repültünk haza – azt beszéltük, szeretnénk megváltoztatni a válogatottról kialakított képet. Ez a két találkozó jó lehetőség arra, hogy elnyerjük a szurkolók bizalmát és támogatását. Csatárként nyilván szeretnék gólokat lőni, de az a fontos, hogy a csapat jól teljesítsen és nyerjen.”

Mint ismert, Burgos az idény végén biztosan elhagyja a Győri ETO-t, azt azonban még nem tudni, hol folytatja pályafutását.

„Most csak a válogatottra gondolok, semmi másra. Az ügynökeim értesítenek, ha a jövőmet illetően bármi történik” – mondta Burgos.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők: Windecker József (Paks – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Rafael Burgos (salvadori, ?), Vladimir Djordjevics (szerb, ?), Mihai Nicorec (román, ?), Lazar Sztanisics (szerb, ?), Takács Ákos (?), Rafe Wolfe (jamaicai, Ferencváros?)
Kiszemeltek: Priskin Tamás (Austria Wien – Ausztria, legutóbb Maccabi Haifa – Izrael), Ivan Rados (horvát, DVTK)

 

2019.07.20 22:15:05

Labdarúgó NB I BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A szurkolókat napjainkban jobban meg kell becsülni, mint bármikor. Hiszen akárhány náció fiai alkothatják a kezdő tizenegyet, Liverpoolban mindig angolul, Madridban spanyolul, a Groupama Arénában, Újpesten vagy Debrecenben magyarul szól a dal.

2019.07.14 11:47:13

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

„A magyar játékosok szerepeltetésére és az utánpótlásunkra is nagy hangsúlyt fektetünk.”

2019.07.13 22:34:51

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2019.07.12 22:48:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.07.08 19:54:21

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Elgondolkodhatnánk azon, a zsoldosok mennyire becsülik a magyar élfutballt.