Győri ETO: fojtogatás miatt távozik Sztevanovics - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.29. 14:25
A Kisalföld információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO sportigazgatója fojtogatta a technikai igazgató segítőjét, ezért távozik a klubtól. A Nemzeti Sport megkeresésére Szasa Sztevanovics nem kívánta kommentálni a lap értesülését, de azt elmondta, nem kíván távozni a klubtól.

A kisalfold.hu azt írja, közös megegyezéssel távozik a klubtól Szasa Sztevanovics, a Győri ETO FC sportigazgatója. kisalfold.hu azt írja, közös megegyezéssel távozik a klubtól Szasa Sztevanovics, a Győri ETO FC sportigazgatója.

Az oldal úgy tudja, kedd délben a klub alkalmazottaiból és néhány bejáratos vendégből álló csapat a stadion tornatermében lábteniszezett, amikor a terembe lépve Szasa Sztevanovics felszólította a technikai igazgató segítőjét, hogy öt perc múlva legyen az irodájában. Így is történt, és ekkor a sportigazgató közölte vele, hogy a lábteniszezés miatt felmond neki.

A segítő állítólag erre közölte, hogy Sztevanovics nem a munkáltatója és a felmondást nem fogadja el, majd elhagyta az irodát. A sportigazgató erre utánament és a folyosón fojtogatni kezdte a fiatalembert – írja az oldal.

A lap szerint ha Sztevanovics nem fogadná el a közös megegyezést, akkor a technikai igazgató segítője könnyű testi sértésért és más egyéb jogcímen is rendőrségi feljelentést tesz ellene.

A Nemzeti Sport megkeresésére Szasa Sztevanovics nem kívánta kommentálni az értesülést, mondván nem ér rá ilyen komolytalan üggyel foglalkozni, hiszen éjt nappallá téve az ETO megmentésén fáradozik, ráadásul a napokban rászoruló gyerekeknek is pénzt gyűjt. Esze ágában sincs távozni a klubtól, minden erejével az egyesület megmentésére fókuszál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik