Győri ETO: előállították Tarsoly Csabát és két társát

Vágólapra másolva!
2015.03.26. 19:18
A Quaestor-üggyel összefüggésben előállították Tarsoly Csabát, a Győri ETO labdarúgócsapatának és stadionjának tulajdonosát, valamint két társát.

A police.hu-n megjelent közlemény szerint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a késő délutáni órákban három személyt állítottak elő, és jelenleg is több helyszínen tartanak házkutatást a nyomozók, és a vagyon-visszaszerzési intézkedéseket is megkezdték.police.hu-n megjelent közlemény szerint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a késő délutáni órákban három személyt állítottak elő, és jelenleg is több helyszínen tartanak házkutatást a nyomozók, és a vagyon-visszaszerzési intézkedéseket is megkezdték.

Papp Gábor, Tarsoly Csaba ügyvédje a hvg.hu-nak megerősítette, hogy a három előállított személy egyike Tarsoly Csaba, a Quaestor-csoport vezetője.

A szerdai napon – mint azt kedden előre jeleztüklemondott tisztségéről a Győri ETO FC ügyvezető igazgatója, Ökrös András. A sportvezető a jogszabályok szerint legfeljebb hatvan napig irányíthatja még az egyesületet – amennyiben a tulajdonos addig nem nevez ki más ügyvezető igazgatót a klub élére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik