Győr: átadták a „BL-döntős színvonalú” ETO Hotelt

Vágólapra másolva!
2012.10.17. 07:23
Címkék
Kedden átadták a kisalföldi megyeszékhelyen a Győri ETO létesítményeihez tartozó, négycsillagos minősítésű ETO Park Hotelt.

Tizenegy esztendővel ezelőtt a Tarsoly Csaba vezette Quaestor-csoport elkezdte a futballfejlesztést Győrött, három évvel később megkezdődött az ETO-park beruházása, újabb három év elteltével a stadion keleti lelátójának újjáépítése, és az edzőközpont elkészülte mindenki számára világossá tette, új lendületet vett a klub élete, majd az év végén a stadion melletti élményközpont alapjait is letették.

Alig egy év telt el, és a nyugati oldali lelátórész is elkészült, 2008 végére pedig a kereskedelmi központ műszaki átadása is megtörtént, sőt 2009 végén meg is nyitotta kapuit, míg most, kedden a négycsillagos ETO Park Hotelt adták át.

A megnyitó díszvendége volt Borkai Zsolt, Győr polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Szijjártó Péter, a kormány külügyi és külgazdasági államtitkára volt. Amint az ünnepségen elhangzott: „ezzel a szállodával az ETO a sport Bajnokok Ligája döntőjébe került”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik