HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.01.29 15:15 Frissítve: 2015.03.25 01:51

Győri ETO: a brazilra nincs szükség, Pintér megsérült

Michel a próbajátéka során nem tudta meggyőzni a Győri ETO szakmai stábját, így a brazil játékos nem lesz a Rába-partiak labdarúgója.

 

Michelt szerdán a Győri ETO–FK DAC 1904 felkészülési mérkőzésen több poszton is kipróbálta Miriuta Vasile vezetőedző, ám a brazil labdarúgó nem tett olyan benyomást a szakmai stábra, amely miatt szerződtették volna – adta hírül a győri klub honlapja.

Michelen kívül a mérkőzésen megsérülő Pintér Norbert is hazautazott, hogy otthon kezdje meg a rehabilitációt, vagy szerencsés esetben folytassa a felkészülést – írja az eto.hu. Őt nem tudta éles helyzetben megnézni a Miriuta, így a játékos még nem bizonyíthatta, hogy helye lehet az ETO keretében.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők: Vladica Brdarovszki (macedón, Peliszter – Macedónia), Dan Bucsa (román, Universitatea Cluj – Románia, szabadon igazolható), Luis Ibánez (argentin-horvát, Dinamo Zagreb – Horvátország), Miroslav Stevanovic (bosnyák, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Bénes László, Németh Bence, Szabó Levente

Kiszemeltek: Tadej Apatic (szlovén, szabadon igazolható, próbajáték), Nagy János (Újpest, próbajáték), Pintér Norbert (Balmazújváros)

Távozók: Valentin Babic (horvát, szabadon igazolható), Dudás Ádám (Haladás), Marián Had (szlovák, Dukla Banská Bystrica – Szlovákia), Leandro Martínez (olasz-argentin, Haladás), Mihai Nicorec (román, szabadon igazolható), Sváb Dániel (szabadon igazolható), Takács Ákos (befejezte pályafutását), Varga Roland (Ferencváros)
Kölcsönbe távozók: Illés Dávid (Lombard Pápa), Pongrácz Viktor (Lombard Pápa)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Milos Kocics (szerb), Stieber András (érdeklődnek iránta: Lombard Pápa), Michal Svec (cseh), Lazar Sztanisics (szerb), Völgyi Dániel (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza, PAFC, Vasas)

 

2019.02.17 11:14:03

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Supka szerint egyértelmű 11-est nem kaptak meg. Csertői szerint igazság nemigen létezik.

2019.02.16 23:20:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.02.16 22:21:19

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Lent a gyepen, főleg egy rangadón nem a pénz játszik...

2019.02.16 15:29:03

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

A címvédő bő félóra alatt eldöntötte a mérkőzést az MTK ellen, Torghelle a fordulás után csak szépíteni tudott.

2019.02.16 15:17:21

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS

A PAFC augusztus óta először kapott ki otthon – hétmeccses veretlenségi sorozatban a lila-fehérek.