Győr: Völgyi derékbántalmai után kész a játékra

Vágólapra másolva!
2013.04.26. 08:57
Huszonkét veretlenül megvívott bajnoki találkozót követőn kedden pont nélkül maradt a Győr: a KTE a 20. forduló pótolt meccsén remekül futballozva, magabiztosan verte meg 5–2-re Pintér Attila együttesét. Az összecsapáson sérülés miatt nem jutott szóhoz Völgyi Dániel, aki egyébként biztos pontnak számít az éllovas hátsó alakzatában. A 25 esztendős labdarúgó szerdán már ismét játékostársaival gyakorolt, így semmi akadálya, hogy pénteken visszafoglalja helyét a védelem bal oldalán.

„A derekammal volt problémám, ezért Pintér Attilával megbeszéltem, hogy kihagyom a kecskeméti bajnokit – avatott a részletekbe Völgyi Dániel. – Szerencsére a kezelések és a pihenés hatására sokat javult az állapotom, szerdán már ismét a többiekkel edzettem, és ha a mester számít rám, a Paks ellen a játékot is vállalni tudom. Ami a KTE elleni vereséget illeti, jó ideje tapasztaljuk már, hogy mindenki az ETO-t akarja legyőzni. Kecskeméten semmi sem sikerült, de úgy vagyok vele, inkább egyszer maradjunk pont nélkül öt gólt kapva, mint hogy ötször veszítsünk egy nullára.”Völgyi Dániel. – Szerencsére a kezelések és a pihenés hatására sokat javult az állapotom, szerdán már ismét a többiekkel edzettem, és ha a mester számít rám, a Paks ellen a játékot is vállalni tudom. Ami a KTE elleni vereséget illeti, jó ideje tapasztaljuk már, hogy mindenki az ETO-t akarja legyőzni. Kecskeméten semmi sem sikerült, de úgy vagyok vele, inkább egyszer maradjunk pont nélkül öt gólt kapva, mint hogy ötször veszítsünk egy nullára.”

Völgyi Dánielről tudni kell, hogy a győriek futballistájaként 2010 tavaszán kölcsönben a Paksot erősítette, mi több, pályára lépett a Paks–ETO 1–1-es összecsapáson is. Igaz, térdműtét miatt csak hét mérkőzést játszhatott a Gellei Imre, majd Kis Károly által irányított együttesben, ám három év távlatából is jó szívvel gondol vissza arra az időszakra. Ma volt csapata ellen léphet pályára.

„Amikor Paksra kerültem, megsérültem, porccal műteni kellett, így csak hét találkozón jutottam szóhoz – ment vissza a múltba Völgyi Dániel. – Jól éreztem magam, barátokat szereztem, csak köszönettel tartozom a paksi vezetőknek, hogy a klubhoz vittek. A mostani csapatuk nagy játékerőt képvisel, tiszteljük az eredményeit, ám mindent elkövetünk annak érdekében, hogy otthon tartsuk a pontokat. Nem azzal foglalkozunk, hogy a Paks pillanatnyilag csak tizedik, de az is csak másodlagos, hogy ellenfeleink milyen eredményt érnek el a fordulóban. Az a fontos, hogy a saját feladatunkat elvégezzük, és ha így lesz, biztosan nem csökken a vetélytársainkkal szemben meglévő előnyünk.”

NB I, 25. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK, TV-S KÖZVETÍTÉSEK
Időpont Mérkőzés Játékvezető
Április 26., péntek
17.00 KTE Phoenix Mecano–Egri FC (Tv: Sport1) Radványi Ádám
19.00 Győri ETO–MVM Paks (Tv: Sport1) Iványi Zoltán
Április 27., szombat
14.00 MTK Budapest–Diósgyőri VTK (Tv: M1)
Vad II István
16.00 Lombard Pápa–Újpest FC (Tv: Sport1)
Oláh Gábor
16.00 Kaposvári Rákóczi–Haladás
Németh Ádám
18.30 Debreceni VSC-Teva–Siófok (Tv: Sport1)
Bognár Tamás
Április 28., vasárnap
16.30 Ferencváros–Videoton (Tv: M1)
Kassai Viktor
18.30 Pécsi MFC–Bp. Honvéd (Tv: Sport2)
Solymosi Péter
TABELLA GÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETREND EREDMÉNYEK

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik