Győr: szerb utánpótlás-válogatott középpályás érkezett próbajátékra

Vágólapra másolva!
2011.01.10. 13:31
A Győri ETO a mai napon megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra, és a klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint egy új játékos máris csatlakozott a zöld-fehérek keretéhez.

A 22 éves szerb utánpótlás-válogatott Zoran Milovac (aki posztját tekintve támadó középpályás) a hazája másodosztályában szereplő FK Novi Szadtól érkezett próbajátékra Pintér Attila együtteséhez.

A közeljövőben várható, hogy újabb próbajátékosok érkeznek a Rába partjára.

Az év első foglalkozásán Dudás Ádám is részt vett, aki paksi kölcsönjátéka után tért vissza Győrbe, míg a horvát Valentin Babic hosszan tartó sérülése után csatlakozhatott ismét társaihoz. 

„A mai napon az orvosi vizsgálat után a játékosok az edzőpályán futással folytatták a programot. A csapathoz kölcsönből visszatért Dudás Ádám, aki a többiekkel rótta a köröket. Valentin Babic otthoni rehabilitációja véget ért, ő is csatlakozik a többiekhez, állapota rendben van. Mihai Onisor Nicorec már biciklizéssel próbálkozik, javul az állapota, de a csapattól még külön edz" – olvasható a mai első foglalkozásról szóló beszámoló a Győri ETO hivatalos honlapján.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik