Gosztonyi egyre közelebb a Barihoz

Vágólapra másolva!
2010.02.01. 12:05
null
Gosztonyi (8) egyre közelebb a Barihoz (Fotó: Németh Ferenc – archív)<br />
Címkék
Egyre val&oacute;sz&iacute;nűbb, hogy Gosztonyi Andr&aacute;s a Bariban folytatja p&aacute;lyafut&aacute;s&aacute;t &eacute;s Koman Vladimir csapatt&aacute;rsa lesz. Az MTK sz&eacute;lsőj&eacute;nek menedzsere megerős&iacute;tette, hogy a k&eacute;t klub t&aacute;rgyal egym&aacute;ssal, k&ouml;zel a meg&aacute;llapod&aacute;s.

Úgy tűnik, hogy megbízhatóak voltak az olasz Gazzetta dello Sport vasárnapi értesülései, és Gosztonyi András valóban közel áll ahhoz, hogy a Bariba igazoljon.

Bár tegnap még a játékost képviselő menedzseriroda társigazgatója nem erősítette meg, hogy a Bari akarja megszerezni a futballistát, ma már biztossá vált, hogy a Koman Vladimirt is a soraiban tudó együttes az olasz élvonalbeli érdeklődő.

Sőt az is kiderült, hogy közel vannak a megállapodáshoz a felek. Ezt Pataky Tibor, a CMG menedzseriroda másik vezetője mondta el a Tuttomercatoweb olasz hírportálnak.

„Hogy az ügyfelem a Bariba igazol-e? Megerősíthetem, hogy a két klub tárgyal egymással, és közel vannak a megállapodáshoz. Mindenesetre a tárgyalások fontos szakaszba léptek, de még semmi biztosat nem mondhatok azon kívül, hogy elégedett vagyok a megbeszélések alakulásával. Hogy már Olaszországban vagyok-e? Nem, még nem" – mondta Pataky Tibor a Tuttomercatowebnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik