Görög védőt szerződtetett a Videoton

Vágólapra másolva!
2011.09.07. 17:58
null
Vasziliosz Aposztolopulosz Magyarországon folytatja (Fotó: vidi.hu)
Címkék
Vasziliosz Aposztolopulosz a Videoton labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A vidi.hu tájékoztatása szerint a 23 éves védő egyéves szerződést kötött a magyar bajnokcsapattal.

Újabb idegenlégióssal erősödött a Videoton kerete. A klub ma hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette Vasziliosz Aposztolopuloszt. A görög játékos – aki a klub tájékoztatása szerint leginkább a bal oldali védő poszton bevethető – 2012. május 31-ig szóló megállapodást írt alá a fehérvári együttessel.

A futballistát már régóta tesztelte a bajnokcsapat, s úgy tűnik elégedettek voltak a teljesítményével. Legalábbis erre utal az egyéves szerződés, amit ma írt alá Aposztolopulosz.

A 191 cm magas védő 1988. augusztus 13-án született Athénban. Eddig hazájában, az Atromitosz csapatában játszott, két alkalommal a görög U21-es válogatottban is szerepelt.

„Boldog vagyok, hogy a magyar bajnokcsapathoz kerültem. Bízom benne, hogy játékommal újabb sikerekhez segíthetem a Videotont. Nagyon szép város Székesfehérvár és a felcsúti edzőközpont is világszínvonalú. Néhány hete már együtt edzettem a csapattal, az első benyomásaim pozitívak voltak. Pályafutásom szempontjából nagy előrelépésnek tartom, hogy a Paulo Sousa vezette Videotonhoz kerültem" – nyilatkozta a vidi.hu-nak Aposztolopulosz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik