Genk: hivatalosan bejelentették Paintsil szerződtetését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.11. 12:56
null
Joseph Paintsil itt még a Fradi mezében (Fotó: Tumbász Hédi)
A belga élvonalbeli KRC Genk hétfőn a hivatalos honlapján bejelentette az elmúlt szezont a Ferencvárosban töltő Joseph Paintsil szerződtetését.

A belga klub rövid közleménye szerint megegyeztek Joseph Paintsil anyaklubja, a ghánai Tema Youth vezetőivel, és a játékos négy plusz egy esztendőre írt alá.

A kötelező orvosi vizsgálat a hétvégén lezajlott, a támadó a felkészülés kezdetén csatlakozik a csapathoz – teszik hozzá.

A közlemény kitér arra, hogy Paintsil a Ferencvárosban nyújtott teljesítményével több nagy klub figyelmét is magára irányította.

A budapesti zöld-fehérek korábban egyértelművé tették: opciós joguk van a náluk kölcsönben futballozó Paintsil játékjogának megvásárlására, és élni is szeretnének vele.

Kérdés, hogy a mai bejelentésre mit lép a Fradi, amely már a téli átigazolási időszakban is – a Genk kitartó érdeklődésének hírére reagálva – jelezte: jogi lépésekre is kész a futballista megtartása érdekében.

Hétfőn beszámoltunk róla: Paintsil képviselője, Emmanuel Gyasi a német Express érdeklődésére elmondta, ügyfele úgy döntött, hogy a belga élvonalbeli Genknél folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik