FTC: zászlótervező pályázatot hirdetett meg a klub

Vágólapra másolva!
2019.07.01. 08:37
null
Pályázatot hirdetett az FTC (Fotó: fradi.hu)
Korábbi hagyományát eleveníti fel a Ferencváros labdarúgócsapata: az új idénytől a hazai bajnoki mérkőzéseken a klub címerét és bajnoki címeinek számát mutató két zászló vezeti majd fel a csapatokat a Groupama Aréna gyepére – írja a fradi.hu.

 

Az egyik zászlón a klub címere lesz, míg a másikra a zöld-fehér egyesület pályázatot hirdetett, melyben a szurkolók tervezhetik meg, hogy miként fessen a bajnoki címek számát mutató lobogó.

A megtervezett bajnoki zászló legfőbb kikötése, hogy a 30-as számot jól láthatóan jelenítse meg, a klub színeit (zöld-fehér-arany) felhasználva. A négyzet alakú, digitalizált vagy digitálisan elkészített pályaműveket 2019. július 05., péntek 15 óráig várják a palyazat@fradi.hu címre.

A beérkezett terveket a klub az előzetes válogatást követően galériába rendezi, majd a drukkerek dönthetik el facebookos szavazás keretein belül, hogy melyik zászlót valósítsák meg. A szavazás július 8. és július 12. között zajlik, a nyertes pályamű tervezője jutalmul az első hazai bajnoki mérkőzésen az általa tervezett zászlót lengetve vezetheti fel az FTC-t a Groupama Aréna gyepére, majd egy társával az Aréna VIP-teraszáról szurkolhatja végig a mérkőzést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik