FTC: Varga Roland aláírt, a Fradiban folytatja - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.15. 12:59
null
A Fradi bejelentette Varga Roland érkezését (Fotó: <a href="http://www.fradi.hu" target="_blank">fradi.hu</a>)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos honlapján bejelentette Varga Roland szerződtetését.

A válogatott, magyar bajnok szélső a Ferencvárosban folytatja a pályafutását – adta hírül a fradi.hu csütörtök délután. A fővárosi klub a közleményében nem közölte az átigazolás, illetve Varga szerződésének részleteit.

Hétfőn a Nemzeti Sport Online elsőként adta hírül, hogy a Győrből távozni készülő Varga Roland a Ferencvárosnál kezdi meg a felkészülést, és immár hivatalos, hogy a Fradiban játszik ezután.

A 24 éves játékos olaszországi légióskodását követően 2012-ben szerződött az ETO-hoz (korábban kölcsönben szerepelt az Újpestben is), amellyel 2013-ban bajnoki címet ünnepelt. A nemzeti csapatban tavaly májusban, Pintér Attila kapitánysága alatt debütált a Dánia elleni 2–2-es felkészülési mérkőzésen, amelyen csereként beállva gólt fejelt. Később júniusban az albánok és a kazahok ellen is játszott, sőt Kazahsztán ellen megint gólt szerzett.

Varga a 97-es mezszámot választotta új együttesénél. Mint azt a Fradi honlapjának elmondta, azért döntött e szám mellett, mert nagyapja – akinek sokat köszönhet – 1997-ben hunyt el, s megígérte neki, hogy egyszer a Ferencvárosban fog futballozni.

A Nemzeti Sport Online klubközeli forrásból úgy értesült, hogy az U20-as vb-bronzérmes támadó három és fél éves szerződést kötött a Fradival.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Hajnal Tamás (szabadon igazolható), Varga Roland (Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Popov Patrik, Haris Attila
Kiszemeltek: Marcos Júnior (brazil, Fluminense, legutóbb kölcsönben Vitória – Brazília)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, kölcsönbe, Nyíregyháza?), Holman Dávid (érdeklődnek iránta: Lech Poznan – Lengyelország), David Mateos (spanyol, érdeklődnek iránta: Betis – Spanyolország)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik