nemzetisport.hu 2015.04.16 11:36 Frissítve: 2015.04.16 12:59

FTC: váratlan látogatókat kapott edzésen a lengyel védő

Kellemes meglepetés érte Michal Nalepát a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros szerdai edzésén, a Wisla Kraków fiataljai ugyanis különlegessé tették a lengyel védő tréningjét.

 

A centerpályán zajló tréning alatt körülbelül 10-15 Wisla Kraków-melegítős fiatal jelent meg, kifeszítettek egy zászlót, majd hangos szurkolásba kezdtek. „Michal Nalepa” – zúgott a skandálás, majd érkezett a taps is mellé.

A Wisla U17-es csapata ugyanis a Népligeti Sporttelepen megrendezett Future Talents Cup tornán vett részt. Ha már itt jártak a játékosok, edzőjük vezetésével a Ferencváros tréningjébe is belenéztek, és honfitársukat – a korábbi Wisla-játékos Nalepát – is köszöntötték.

„Nagyon jó, hogy a fiatalok ilyen rangos tornán vehetnek részt – mondta az edzést követően Nalepa a fradi.hu-nak. – Természetesen kiváló érzés volt, hogy a nevemet skandálták. Örülök, hogy a Wislában edződő mostani fiatalok is megismernek még, és nem felejtettek el.”

„Amikor tavaly nyáron ide érkeztem, teljesen új országgal, nyelvvel és társasággal kellett megismerkednem. Eleinte talán a pályán is látszott, hogy még nem szoktam meg teljesen az itteni légkört. Mára azonban természetesen teljesen sikerült beilleszkednem. Ennek köszönhetően a játékom is javult, és hiszek benne, hogy egyre jobbá és jobbá válok. Lengyelországban is elismerték a képességeimet, és örülök, hogy Magyarországon is sikerül egyre többeket meggyőznöm a játékommal.”

2020.01.25 15:01:35

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A Feczesin Róbert helyére szerződtettet új kilences, Bacsa Patrik öt perccel bemutatkozása után piros lapot kapott.

2020.01.25 13:26:40

Labdarúgó NB I TŐSÉR NORBERT (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Feczkó Tamás csapata védőgólokkal fordított, és fontos győzelemmel kezdte az évet.

2020.01.25 13:19:44

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN, ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A Honvéd zsinórban a hatodik bajnokiján is gólképtelen maradt a fehérváriakkal szemben.

2020.01.25 13:23:20

Labdarúgó NB I DOROS LÁSZLÓ (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Kuttor Attila csapata megerősítette harmadik helyét a tabellán.