FTC: Vannak tartozások, Abdi nem térhet vissza - Kubatov a Facebookon

Vágólapra másolva!
2011.08.17. 12:54
null
Kubatov Gábor (Fotó: NS-archív)
Címkék
A Ferencváros szurkolói már megszokhatták, hogy az egyesület elnöke, Kubatov Gábor saját Facebook-oldalán áll szóba a drukkerekkel. A klubnál lassan első számú információs csatornává váló közösségi oldalon ismét több érdekes kérdést megválaszolt a sportvezető.

A tegnapi edzőcsere ellenére a legtöbb ferencvárosi szurkoló még mindig Liban Abdi és Andrezinho keretből való kizárásáról, illetve a játékoskerettel kapcsolatban várható változásokról tett fel kérdéseket Kubatov Gábornak.

„Liban kapott már egy csomó esélyt... és nem összeszólalkozott, nem összeverekedett, hanem megütötte az egyik csapattársát! Ez a Fradiban nem megy!" – válaszolta az elnök arra a kérdése, hogy a szomáliai-norvég csatár visszatérhet-e az első kerethez.

„Nehezen tudom elképzelni... bár ha indítanánk egy ökölvívó-szakosztályt” – tette hozzá ugyanezzel kapcsolatban egy másik, hasonló kérdésnél.

Több szurkoló is felvetette, hogy Tököli Attila, Takács Ákos és Szatmári Lóránd szerződtetésével is jól járhatna a klub. Ráadásul Tökölit most ingyen megszerezhetnék.

„A helyzet az, hogy hiába van valaki ingyen, attól még fizetést kell adni neki(k)...szóval nehéz ügy" – mondta a klubvezető, aki egy másik kérdésre válaszolva megjegyezte, a fizetésekben egy-egy hónap elmaradásuk van egy-két játékossal szemben, de ezeket lassan rendezni fogják.

A játékoskeretet érintő további felvetés kapcsán Kubatov megjegyezte, Kulcsár Dávid azért távozott végleg a csapattól, mert a kölcsönszerződése után nem akart visszatérni. Felipe Félix véleménye szerint már most több gólt szerzett, mint Abdi az előző szezonban, míg a brazil Somáliával kapcsolatban arra utalt, hogy még nincs régóta a csapatnál, így nem lehet egyértelmű véleményt mondani róla.

Az edzőkérdéssel kapcsolatosan az egyik hozzászóló megjegyezte, hosszú távon is Nagy Tamást szeretné látni a csapat élén.

„Csütörtökön este ön is legyen ott a szurkolói ankéton... Mindent meg fog tudni!” – válaszolta sejtelmesen Kubatov.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik