FTC: „Vagy szeretnek vagy utálnak, ez ilyen közeg” - Józsi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.01. 16:16
Amint arról korábban már beszámoltunk, Józsi György mától már nem a Ferencváros labdarúgója. A korábbi csapatkapitány a jövőjéről és a ferencvárosi éveiről nyilatkozott is a Nemzeti Sport Online-nak.

„Egyelőre nincs konkrét megkeresés, de az igaz, hogy Pesten képzelem el a folytatást" – erősítette meg a Nemzeti Sport Online értesülését Józsi György, a Ferencvárostól távozó középpályás.

Információink szerint a játékos iránt érdeklődött a ZTE, de szívesen látnák a Vasasnál is.

„Zalaegerszegről már hívtak, de mivel pesti folytatásban gondolkodom, egyelőre nemet mondtam. Azt viszont nem zárom ki, hogy az NB II-ben folytatom, ám hosszú még az átigazolási időszak, jelenleg külön, csapat nélkül tréningezek, nincsenek konkrétumok a jövőmmel kapcsolatban" – fogalmazott a középpályás, aki négy év után távozott a Ferencvárostól.

A jövőről tehát még korai beszélni, a ferencvárosi időszakát viszont szívesen összegezte. Kérdésünkre válaszolva a klubot körülvevő közegről is beszélt, arról, hogyan viszonyultak hozzá a szurkolók, érezte-e, hogy a játékával megosztja a drukkereket (a különböző fórumokon sok kritikát kapott még akkor is, amikor csapatkapitány volt).

„Annak ellenére, hogy Thomas Dolltól kevés lehetőséget kaptam, jó szájízzel jöttem el a Ferencvárostól, szívesen gondolok majd vissza az itt eltöltött négy évre. Azt pedig tiszteletben tartom, hogy az új edző nem velem képzelte el a csapatot. A szurkolókkal kapcsolatban hozzám nem jutottak el negatív visszhangok, de hát a Ferencváros már csak egy ilyen végletes közeg, vagy utálnak, vagy szeretnek valakit. Ám én ezzel sosem foglalkoztam, igyekeztem a legjobbat kihozni magamból, a teljesítményemmel elfogadtatni magamat" – nyilatkozta Józsi György.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik