FTC–Újpest: német játékosmegfigyelők a lelátón

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.13. 07:58
Az FTC–Újpest derbit még mindig kiemelt érdeklődés kíséri a labdarúgó NB I-ben, amit bizonyít, hogy a külföldi játékosmegfigyelők is kitüntetett figyelemmel kísérik.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint szombaton az Újpest 1–0-s győzelmével végződött derbit több német klub megfigyelője is a helyszínen tekintette meg. az Újpest 1–0-s győzelmével végződött derbit több német klub megfigyelője is a helyszínen tekintette meg.

Konkrétan a Bundesliga 2.-ben éllovas Freiburg scoutjával találkoztunk, de úgy tudjuk, hogy a német élvonalbeli csapatok képviselői is helyet foglaltak a lelátón.

A megfigyelők ilyenkor általában több játékost is figyelemmel követnek, de mindig van kitüntetett „célpontjuk”, aki miatt elutaznak a találkozóra.

Az Újpestből a nyáron lejáró szerződésű Balogh Balázs és az NB I góllövőlistáján második helyen álló, a Fradi ellen is gólt szerző Mbaye Diagne tűnik a leginkább piacképes játékosnak, míg a zöld-fehéreknél a „slágertémának” számító Nagy Ádám mellett Dibusz Dénes, Emir Dilaver, Michal Nalepa, Cristian Ramírez, a rutinosabb futballisták közül Roland Lamah lehet leginkább érdekes a megfigyelők számára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik