FTC: újabb együttműködés, itt a Fradi-energiaital

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.18. 18:59
A Ferencváros labdarúgócsapata a Pécs elleni bajnoki mérkőzése előtt rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, amelyen – az előzetesen kiküldött meghívó alapján – „történelmi” bejelentést tett. A korábban forgalmazott Fradi-whisky és Fradi-sör után ezentúl energiaitalt is árulnak a klub nevével.

Magyar sportklubok közül elsőként a Ferencvárosi Torna Club áldoz komolyan a marketingre és profi reklámfilmmel, valamint kampánnyal vezeti be energiaitalát, amelyet a Hell állít elő – írja a fradi.hu. A Nincs kegyelem reklámfilmet a Pécs elleni labdarúgó-bajnoki előtt mutatták be a sajtó képviselőinek. fradi.hu. A Nincs kegyelem reklámfilmet a Pécs elleni labdarúgó-bajnoki előtt mutatták be a sajtó képviselőinek.

„A Hell százszázalékos magyar cég, és ahogy a Ferencváros, szintén komoly nemzetközi babérokra tör – mondta Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatóját. – A Fradi szintén nemzetközi hírű márka, ezért reméljük, az összefogás sikeres lesz.”

„Nagy örömünkre szolgált, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata – miután személyesen győződhetett meg a minőségről, amelyet képviselünk – minket választott legújabb sajátmárkás terméke, a Fradi Energiaital gyártójának – mondta Tóth Eszter Anna, a HELL ENERGY Magyarország Kft. szóvivője. – Az együttműködés során a receptúra és a design megálmodásában is hatékonyan tudunk együttműködni, és úgy vélem, egy igazán impulzív, lendületes, fiatalos terméket hoztunk össze, amely kellően passzol az FTC hírnevéhez.”

„Tudom, hogy a reklámfilm készítése rendkívül nehéz munka – mesélt az Üllői úti stadionban zajlott több órás, éjszakába nyúló forgatásról Thomas Doll, az FTC vezetőedzője. – Néha csak azt kérik tőled, állj egy helyben és a megfelelő pillanatban kicsit emeld feljebb a tekinteted. Ehhez türelem kell, én pedig alapvetően nem mindig vagyok türelmes. A palackokkal teli zsáknak egyébként komoly súlya volt, de szerencsére jó formában vagyok. Remélem, a Fradi Energiaital tényleg nem ismer majd kegyelmet.

A reklámfilmet a Miga Film Kreatív Reklámügynökség készítette. Klacsán Gábor a forgatás menetéről így nyilatkozott.

„Kedves és profi emberekkel dolgozhattam együtt a forgatás során. Thomas Doll egy igazi színész, egy sármőr, élmény volt vele forgatni ezt a reklámfilmet. Jó volt látni a szakember és a résztvevő játékosok hozzáállását, sok sikert kívánok nekik a pályán és persze az energiaitalnak.”

A reklámfilm egyik főszereplője, Böde Dániel így emlékezett vissza a forgatásra.

„Mindenki nagyon jól érezte magát, jó mókának fogta fel a munkát és a forgatást. Csukiccsal csináltunk egy gyönyörű párharcjelenetet, amelyet remélhetőleg a nézők is láthatnak majd.”

Thomas Doll egy sármőr, Brad Pitt sehol sincs hozzá képest



Broadcast live streaming video on Ustream

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik