HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.03.15 17:07 Frissítve: 2018.03.15 18:12

FTC: török sztárcsapat figyeli a válogatott támadót

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a belga Genk mellett újabb külföldi klub érdeklődik a Ferencváros labdarúgócsapatának egyszeres ghánai válogatott támadója, Joseph Paintsil iránt – a török Galatasaray megfigyelője, Emre Utkucan kiszemeltjei között is szerepel a 20 éves futballista neve.

Joseph Paintsil török sztárcsapatba kerülhet (Fotó: Koncz György)

 

 

A napokban közösségi oldalakon török szurkolói kommentekben bukkant fel először a Ferencvárosban futballozó ghánai Joseph Paintsil neve a Galatasarayjal kapcsolatban, és mint a Nemzeti Sport Online klub közeli forrásból megtudta, nem véletlenül...

A Galatasaraynál úgy számolnak, hogy a másfél éve a görög PAOK-tól szerződtetett, 23-szoros zöld-foki-szigeteki válogatott szélső, a török élvonalban ebben az idényben 24 mérkőzésen hat gólt szerző Garry Rodrigues a nyáron az angol Premier League-be távozhat. Ezért a nyári átigazolási időszak egyik legfontosabb feladata az ő helyettesének megtalálása lehet az isztambuli klubnál. A posztra több kiszemeltje is van Emre Utkucannak, a Galata vezető játékosmegfigyelőjének, s az egyik közülük Joseph Paintsil, aki a gyorsaságával és gólerős futballjával hívta fel magára a figyelmet.

Mint ismert, Paintsil augusztus végén érkezett a ghánai Tema Youthtól idén nyárig kölcsönbe a Fradihoz, majd 15 bajnokin hét gólt jegyzett eddig, ebből a tavaszi termése egy találat három forduló elteltével.

 
Nem érdekel, ki mit mond és gondol rólam – Paintsil

Törökországban azt is kiemelik Paintsillel kapcsolatban, hogy viszonylag olcsón, néhány millió euróért hozzá lehet jutni a játékjogához. Más kérdés, hogy valószínűleg nem a Galatasaray lesz az egyetlen kérője, hiszen a télen arról szóltak a hírek, hogy a belga Genk megegyezett a Tema Youthszal a támadó szerződtetéséről, de mivel a Ferencváros nem volt hajlandó lemondani róla, a nyárig szóló kölcsönszerződését ki kell töltenie a zöld-fehéreknél. Ezért hosszas huzavona után a téli szünetben visszatért a klubhoz a kezdeti távolmaradását maláriás megbetegedéssel indokló Paintsil.

Korábban egyébként az FTC vezérigazgatója, Orosz Pál is úgy nyilatkozott, hogy szeretnék érvényesíteni az opciós jogukat és Paintsilt végleg szerződtetnék.          

2019.01.17 00:25:51

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Janiccsal ellentétben Torghelle sosem számított mindenki kedvencének.

2019.01.17 00:11:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.01.15 15:05:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Szerhij Rebrov csapata gól nélküli döntetlent játszott a román élvonalbeli alakulattal.

2019.01.15 08:36:57

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

A kapus mindig a rögös utat választotta, így eszébe sem jut, hogy szögre akassza a kesztyűt.