FTC: Thomas Dollt osztrák csapattal hozták szóba – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2016.11.08. 10:07
Sajtóhírek szerint Thomas Doll, a Ferencváros NB I-es labdarúgócsapatának német vezetőedzője is jelölt az osztrák első osztályú Rapid Wien megüresedő kispadjára.

A laola1.at a Bildre hivatkozva azt írja, Dietmar Kühbauer és Damir Canadi mellett Thomas Doll neve is felvetődött a vasárnap menesztett Mike Büskens lehetséges utódjaként. A Bild információja szerint a Szántó Tamást is foglalkoztató Rapid megkereste az FTC-t Doll kapcsán, aki a nyáron meghosszabbította 2017-ben lejáró szerződését a budapesti zöld-fehérekkel (sajtóhírek szerint 2019-ig).laola1.at a Bildre hivatkozva azt írja, Dietmar Kühbauer és Damir Canadi mellett Thomas Doll neve is felvetődött a vasárnap menesztett Mike Büskens lehetséges utódjaként. A Bild információja szerint a Szántó Tamást is foglalkoztató Rapid megkereste az FTC-t Doll kapcsán, aki a nyáron meghosszabbította 2017-ben lejáró szerződését a budapesti zöld-fehérekkel (sajtóhírek szerint 2019-ig).

Thomas Doll 2013 decembere óta irányítja a Ferencvárost, amellyel egy bajnoki címet, két-két Magyar Kupát és Ligakupát, valamint egy Szuperkupát nyert.

Az osztrák rekordbajnok Rapid Wien – amely 2008 óta nem nyert bajnoki aranyérmet – tizennégy forduló után az ötödik helyen áll a tízcsapatos ligában, kilenc ponttal lemaradva az éllovas Sturm Graz mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik