nemzetisport.hu 2019.01.21 09:24 Frissítve: 2019.01.21 16:10

FTC: születésnapi ajándék – nevelőklubjához mehet a támadó

A maxsport.rs cikke szerint a szerb Partizan Beograd a napokban bejelentheti a ferencvárosi támadó, Dejan Georgijevics szerződtetését, aki kölcsönbe térhet vissza nevelőklubjához.

 

 

A maxsport.rs szerint hamarosan két támadóval erősíthet a Partizan Beograd. Az egyik kiszemelt a Kenyában született, norvég U-válogatott szélső, Tomkac Nuugen, aki a Stromsgödsettől érkezhet, a másik pedig a Ferencváros szerb futballistája, Dejan Georgijevics.

Utóbbival kapcsolatban a szerb portál megjegyzi, hogy az átigazolás amolyan születésnapi ajándék is lehet számára, hiszen január 19-én töltötte be 25. életévét, és ezzel az átigazolással visszatérhet egyik nevelőklubjához, hiszen a 2011–2012-es szezonban a Partizan U19-es csapatában szerepelt. A Ferencváros tavaly februárban a szerb Vozsdovactól szerződtette a csatárt, aki az NB I-ben csak hét meccsen kapott lehetőséget, egy gólt szerzett, miközben a szerb első osztályban korábban 57 találkozón 15-ször talált a kapuba.

A hír szerint a Partizan a szezon végéig venné kölcsön a Fraditól Georgijevicset, de szeretne vételi opciót is szerezni a játékjogára.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Lasa Dvali
(grúz, Pogon Szczecin – Lengyelország), Ihor Haratin (ukrán, Zorja Luhanszk – Ukrajna), Szerető Krisztofer (Stoke City – Anglia), Mikalaj Szihnyevics (fehérorosz, BATE – Fehéroroszország, szabadon igazolhatóként), Marten Wilmots (belga, szabadon igazolható, legutóbb Avellino – Olaszország)
Kölcsönbe érkezők:

Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: Martin Kostál (szlovák, Wisla Kraków – Lengyelország)
Távozók: Kjartan Finnbogason (izlandi, Vejle BK – Dánia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Matías Ezequiel Rodríguez (argentin, Universidad Católica – Ecuador), Rui Pedro Couto Ramalho (portugál, Haladás)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Dejan Georgijevics (szerb, érdeklődik iránta: Partizan Beograd – Szerbia), Julian Koch (német)
2020.03.30 21:22:19

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

2020.03.29 23:36:50

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„Amit ezen a mérkőzésen látni lehetett, az felülmúlta minden néző várakozását.”

2020.03.29 14:45:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Egy pillanatra meg lehet állni, de még várnék a visszatekintéssel.”