FTC: „Térj vissza!” – a gólszerző a kapitánynak üzent

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.30. 09:14
null
Lamah a sérült csapatkapitánynak, Gyömbér Gábornak üzent a gólja után (Fotó: <a href="http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/folytatni-akarjuk-/20150830/c/11368" target="_blank">fradi.hu</a>)
Roland Lamah, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros támadója a Paks elleni győzelem után különös gólöröméről és az Újpest elleni rangadóról is nyilatkozott.

A Ferencváros Böde Dániel és Roland Lamah találatával 2–0-ra győzött a Paks ellen, így zsinórban hetedik győzelmét is megszerezte ebben a szezonban. A korábbi belga válogatott támadó gólöröme különleges volt, a meze alatti felirattal a sérült Gyömbér Gábornak üzent.

„Pontosan tudom, hogy milyen nehéz egy játékosnak, amikor sérüléssel bajlódik. A gólom után a csapatkapitányunknak akartam üzenni, hogy erősnek kell lennie, és az egész együttes vele van" – nyilatkozta Roland Lamah a fradi.hu-nak.

Azt, hogy Gyömbér Gábor milyen jelegű sérülést szenvedett, nem tudjuk, a klub nem adott tájékoztatást a játékos állapotáról.

Bár Lamah szerint mindig csak egyetlen meccsre kell fókuszálni, a mérkőzés után azért már szóba került az Újpest elleni rangadó is.

„Tudtuk, hogy nagyon kemény találkozó lesz. Az első félidőt ennek megfelelően erősen kezdtük, sikerült megszereznünk az előnyt, és nagyon fontos, hogy ezzel három pontot szereztünk. Nem gondolom, hogy egyre nehezebb lenne ezt a menetelést fenntartanunk, hiszen mindig csak egy meccsre figyelünk oda. Most a Paks volt soron, legyőztük, megszereztük a győzelmet. Tudjuk, hogy a következő bajnoki nagyon különleges lesz. A derbin kell harcolnunk a sikerért, és ahogy a Paks, úgy a lila-fehérek ellen is muszáj nyernünk" – tette hozzá a támadó.

LABDARÚGÓ NB I, 7. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés (Tv)
Játékvezető
Augusztus 29., szombat
18.00 DVTK–Újpest 2–1
Bognár Tamás
18.00 Békéscsaba–Haladás 01
Berke Balázs
18.00 Bp. Honvéd–Puskás Akadémia 00
Kassai Viktor
18.00 Vasas–MTK 01 Németh Ádám
20.30 Ferencváros–Paks 20
Solymosi Péter
Augusztus 30., vasárnap
19.00 Videoton–DVSC (M4) Vad II István
A bajnokság állását itt tekintheti meg!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik