FTC: „Rebrovnál a legkeményebbek a felkészülések”

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.01.25. 22:06
Mint arról korábban beszámoltunk, a 2020-as év első NB I-es mérkőzésén a Ferencváros négygólos győzelmet aratott a Paks felett. A találkozót követően a hazaiak részéről Lovrencsics Gergő, Vécsei Bálint és Otigba Kenneth nyilatkozott az NSO Tv-nek.

„Nagyon kemény felkészülésen vagyunk túl. Észnél kellett lennünk a Paks ellen, de hál' Istennek támadásban nagyon agilisak tudtunk lenni. Jól kezdtük a szezont, de még nagyon messze van a vége, továbbra is jó játékra van szükségünk, hogy megnyerjük a meccseket” – mondta Lovrencsics Gergő, a Ferencváros csapatkapitánya, aki elárulta, Szerhij Rebrovnál a legkeményebb a felkészülési időszak eddigi karrierje során.„Nagyon kemény felkészülésen vagyunk túl. Észnél kellett lennünk a Paks ellen, de hál' Istennek támadásban nagyon agilisak tudtunk lenni. Jól kezdtük a szezont, de még nagyon messze van a vége, továbbra is jó játékra van szükségünk, hogy megnyerjük a meccseket” – mondta Lovrencsics Gergő, a Ferencváros csapatkapitánya, aki elárulta, Szerhij Rebrovnál a legkeményebb a felkészülési időszak eddigi karrierje során.

2018 decembere után ismét tétmérkőzésen lépett pályára Otigba Kenneth, az FTC magyar válogatott középhátvédje. Kameránk előtt elmondta, nagyon nehéz időszakon van túl.

„Igen hosszú idő telt el, sajnos nem a pályán, hanem az edzőteremben a fizioterapeutákkal. Keményen melóztunk, hogy vissza tudjak térni. Mentálisan még nehezebb visszatérni egy ilyen sérülésből, a másfél év minden egyes napja megerősíti az embert.”

Csatornánknak a szombati mérkőzésen debütáló, Vécsei Bálint is beszélt.

LABDARÚGÓ NB I
17. FORDULÓ

Ferencváros–Paks 4–0 (Zubkov 3., 65., Boli 43., Isael 51.)
Budapest,Groupama Aréna, 8075 néző. Vezette: Iványi

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik