FTC: Rebrov ukrán válogatott védőt szemelt ki – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.08. 11:49
null
Eduard Szobol (balra) kifejezetten Szerhij Rebrov kérésére érkezhet a Ferencvároshoz (Fotó: AFP, archív)
Ukrán sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros kölcsönvenné Eduard Szobolt a Sahtar Donecktől.

 

A 24 esztendős, kilencszeres ukrán válogatott játékosról Igor Burbasz sportújságíró tett említést, aki a közösségi oldalán arról számolt be, hogy a Ferencváros első körben csak kölcsönvenné a védelemben és a középpályán is bevethető Eduard Szobolt, ám a megállapodásba végleges vásárlási opciót is bevezetne.

Burbasz hozzáteszi, hogy a futballista kifejezetten Szerhij Rebrov vezetőedző kérésére érkezhet. A hírt több ukrán oldal, így például a footballua.tv és a provse.today is átvette.

Szobol jelenleg a cseh FK Jablonec csapatánál szerepel kölcsönben, ahol ebben az idényben összesen 22 mérkőzésen lépett pályára, ezeken egyszer volt eredményes, emellett kiosztott két gólpasszt is – az ukrán labdarúgóval kapcsolatban nem árt megemlíteni, hogy a transfermarkt.de piaci hírportál értesülése szerint a Jablonecnek végleges vásárlási opciója is van Szobol megvételére.

A Ferencváros labdarúgócsapata átigazolási sajtóhíreket nem kommentál,Orosz Pál vezérigazgatót és Szerhij Rebrov vezetőedzőt a klub múlt heti sajtótájékoztatóján is kérdezték az újságírók a nyári erősítési tervekről, de nem árultak el konkrétumokat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik