D. Á., P. K. 2019.07.11 15:10 Frissítve: 2019.07.11 15:25

FTC: eredménykényszerben van Rebrov; a „bödeség” hiányozni fog – szurkolók mondták

A Ferencváros labdarúgócsapata 2–1-re legyőzte a Ludogorecet a Bajnokok Ligája-selejtező első körének első mérkőzésén. A meccs előtt az NSO Tv a szurkolókat kérdezte, miközben a zöld-fehérek korábbi játékosa, Bánki József is elmondta a véleményét a nyári igazolásokról, Böde Dániel távozásról, a fiatalok szerepéről, a célokról.


„Minőségi játékosok érkeztek a csapathoz, nagyon erős lesz a Fradi, de a legerősebb elem az továbbra is a szurkolótábor” – mondta az NSO Tv-nek Bánki József a nyári átigazolásokról. A szurkolók többsége ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, az állásfoglalással megvárnák a Ludogorec elleni párharc végét.

Böde Dániellel kapcsolatban is megkérdeztük a drukkereket, akiknek hiányozni fog a csatár személyisége, sajnálják, hogy a távozás mellett döntött.

„Ez érzelmi kérdés, hiszen ő egy közülünk. Át van itatva fradizmussal, nagyon fog hiányozni a lénye, a természete. Igazi ferencvárosivá vált az elmúlt hét év alatt, mindannyian nagyon megszerettük” – mondta a Ferencváros egykori futballistája.

A legtöbb zöld-fehér szimpatizáns szerint a nyáron az első kerettel készülő fiatalok közül Csonka András lehet meghatározó a jövőben, őt láthatjuk majd legtöbbször a pályán a saját nevelésű futballisták közül, az ukrán vezetőedző azonban inkább a külföldiekre épít. Bánki József szerint minden posztra van két jó játékos, ezért nehéz bekerülni a csapatba, ugyanakkor hozzátette, már az El-csoportkört is jó eredménynek tartaná. Ezzel a szurkolók is egyetértettek.

„Nagyon jó csapat az ellenfél, de mi is jók vagyunk, a szurkolótábor pedig nagy segítség lehet. Az El-csoportkört magam is aláírnám” – fogalmazott Bánki József.

2020.05.27 22:21:47

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

2020.05.27 18:07:22

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Semmit sem ér, ha nem nyered meg.

2020.05.27 19:32:44

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Újabb hétmérföldes lépést tett a Fradi a bajnoki cím felé; egyre nagyobb bajban az odahaza kikapó Újpest.

2020.05.26 14:32:29

Labdarúgó NB I P. K.

Az Újpest több mint egy év után nyerhetne újra tétmérkőzést a Szusza Ferenc Stadionban.

2020.05.27 09:51:53

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„A Ferencváros vezetői éppen ilyen támadót kerestek, nekem pedig tényleg ez a specialitásom.”