I. SZ. 2020.01.11 21:48 Frissítve: 2020.01.11 22:30

FTC: Rebrov elégedett, a berlini edzőt meglepte a Fradi

Szerhij Rebrov elégedetten nyilatkozott a Ferencváros teljesítményéről a Bundesligában szereplő Union Berlin elleni felkészülési mérkőzés után.

Szerhij Rebrov elégedett volt az UInion Berlin ellen látottakkal (Fotó: Szabó Miklós)

Az FTC gyorsan vezetést szerzett a spanyolországi mérkőzésen, s bár később az újonnan szerződtetett Gastón Lódico is betalált, a vége 3–2 lett a jövő heti Bundesliga-fordulóra készülő német csapat javára.

„Elégedett vagyok a játékosok teljesítményével, amelyet egy Bundesliga-szintű csapat ellen nyújtottak. Amikor játékos voltam, az edzőm mindig azt mondta, hogy jobb, ha az ilyen mérkőzéseket nem látják a szurkolók. Hiszen a drukkerek nem mindig tudják, hogy mi is pontosan egy-egy találkozó célja. Én persze ezt nem állítom, mindenesetre úgy látom, a futballistáim jól teljesítettek. Aminek külön örültem, hogy sokkal agresszívabbak voltunk, mint a pénteki mérkőzésen. Hat napja tréningezünk, míg a Bundesligában szereplő ellenfél egy hét múlva már tétmeccsen lép pályára. Mindkét félidőben jól futballoztunk, örültem, ahogyan játszani akartak a labdarúgóim. De ez a mérkőzés csak a felkészülésünk egy része volt” – idézi a fradi.hu Rebrovot.

Az Union Berlin jövő szombaton az RB Leipziggel játszik bajnokit.

Urs Fischer, a berliniek edzője a Kickernek értékelte a mérkőzést.

„Játszhattunk volna jobban is. A meccs elején a Ferencváros ránk tört, nyomás alá helyezett, meglepett minket. A második félidőben is jól játszott, bár a meccs végén megtörte a játék ritmusát a sok csere – mondta Fischer. – Ha Lipcsében pontot akarunk szerezni, nem hagyhatunk ki olyan sokszor, mint ezen a találkozón. Kilencven percen át oda kell figyelnünk, és akkor jó meccset játszhatunk.”

2020.03.30 21:22:19

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

2020.03.29 23:36:50

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„Amit ezen a mérkőzésen látni lehetett, az felülmúlta minden néző várakozását.”

2020.03.29 14:45:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Egy pillanatra meg lehet állni, de még várnék a visszatekintéssel.”

2020.03.27 16:29:43

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A nehéz időkben a korábbi válogatott középpályás Pécelen igyekszik magát hasznossá tenni.