nemzetisport.hu 2020.02.12 16:02 Frissítve: 2020.02.12 16:53

FTC: rászorulóknak osztottak ételt a zöld-fehérek sportolói

Az FTC nem pusztán egyszeri segítségnek, sokkal inkább figyelemfelhívásnak szánta legújabb akcióját, amely a klub stratégiai partnere, az Ökumenikus Segélyszervezet és étkezési támogatója, a Gasztvitál segítségével valósult meg.

A Ferencváros sportolói ételt osztottak (Fotó: Koncz György)
A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK


„Év közben rengeteget kapunk a szurkolóinktól, ezért fontosnak tartjuk, hogy amikor csak lehet, valamit visszaadjunk nekik. Mindig jó érzés segíteni” – mondta az FTC labdarúgókapusa, Dibusz Dénes, aki tavaly is részt vett az ételosztáson.

A Ferencváros futballcsapatának is otthont adó Groupama Arénában az FTC labdarúgói, Gróf Dávid, Varga Roland, Leandro, Somália mellett a Fradi BL-győztes pólócsapatának tagjai, a Ferencváros rövid pályás gyorskorcsolyázói, a Liu testvérek és további sportolók, illetve Fradi-érzelmű közéleti szereplők, például Lotfi Begi kínáltak meg egy-egy adag meleg étellel rászoruló embereket.

„Örülök, hogy gondoltak ránk, amikor tehetjük, szívesen segítünk. Volt tennivaló bőven, boldog vagyok, ha mi is hozzájárultunk ahhoz, hogy olyan emberek is meleg ételt kapjanak, akiknek erre nincs minden nap lehetősége” – nyilatkozta Liu Shaolin Sándor, aki testvére, Liu Shaoang társaságában érkezett.

„Vegyes érzéseim vannak. Nem jó azt látni, hogy ennyi rászoruló ember van, viszont örülök, hogy segíthetünk” – nyilatkozta a BL-győztes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, Vámos Márton.

Az FTC és az Ökumenikus Segélyszervezet partnersége 2014 óta él. Ennek jegyében a felek korábban gyűjtöttek meleg ruhákat rászorulók részére, adományokat a veronai buszbalesetben elhunyt áldozatok hozzátartozói számára vagy éppen iskolaszereket rászoruló családok részére az iskolakezdés előtt.

2020.02.22 23:10:00

Labdarúgó NB I BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Az Újpestnek is meg kell találnia a megmentőjét. Vagy ha ez nem megy, akkor a megmentőnek az Újpestet. A magyar futball egészének jövője miatt is.

2020.02.22 22:52:29

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2020.02.22 09:17:28

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A bajnok három gólt kapott az első félidőben, és innen már nem állt fel, szépíteni is képtelen volt.

2020.02.22 09:17:28

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (ÖSSZEFOGLALÓ), PÓSFAI GYULA (PERCRŐL PERCRE)

Lanzafame előbb kihagyott, majd értékesített egy büntetőt – Knezevic a hajrában egyenlített.

2020.02.22 09:17:28

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Nikolics tizenegyest hibázott • A zalaegerszegiek nem bírták el az emberhátrányt és a sok hibát.