FTC: végleg hiába vinnék a védőt, csak kölcsönbe engedik el

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.06. 15:13
Bosnjak Predrag, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros balhátvédje csak kölcsönbe távozik fél évre a zöld-fehérektől, a klub és a játékos ragaszkodik a közös folytatáshoz.

Bár korábban úgy tűnt, megfelelő ajánlat esetén felmerülhet Bosnjak eladása is, Illés Zoltán, a válogatott labdarúgó menedzsere a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, az FTC és a játékos is szeretné közösen folytatni, ezért a zöld-fehérek csak kölcsönbe engedik el a védőt.megfelelő ajánlat esetén felmerülhet Bosnjak eladása is, Illés Zoltán, a válogatott labdarúgó menedzsere a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, az FTC és a játékos is szeretné közösen folytatni, ezért a zöld-fehérek csak kölcsönbe engedik el a védőt.

„Több NB I-es csapat is érdeklődik a kölcsönvétele iránt, sőt, van olyan klub, amely kivásárolná szerződéséből a játékost – mondta Illés Zoltán az NSO-nak. – A Fradi és Predrag azonban bízik benne, hogy van esély a közös folytatásra, ezért Bosnjak a tavasszal kölcsönben futballozik egy másik élvonalbeli klubnál, hogy megmutassa, benne van még az, amit a Haladás, valamint a válogatott mezében nyújtott.”

A Ferencvároshoz a nyáron szerződő, ám az ősszel sérüléssel bajlódó játékos jövője kapcsán a felek szeretnék, ha a hétvégéig eldőlne, hol folytatja a védő.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Hajnal Tamás (szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Popov Patrik, Haris Attila
Kiszemeltek: Elek Ákos (DVTK), Varga Roland (Győri ETO, szabadon igazolható)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, kölcsönbe), David Mateos (spanyol, érdeklődnek iránta: Betis – Spanyolország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik