FTC: Prukner László szerint érződött a csapaton az idény eleji forma

Vágólapra másolva!
2011.01.21. 14:20
Címkék
Amint arról már beszámoltunk, a Ferencváros felkészülési mérkőzésen 3–2-re nyert a román élvonalban szereplő marosvásárhelyi FCM Tirgu Mures ellen. Az GTC labdarúgócsapatának szakmai igazgatója, Prukner László a találkozó után elmondta, a három tizenegyes ellenére úgy véli, sikerült sportszerű mérkőzést játszaniuk, amelyen nem az eredmény volt a legfontosabb, de természetesen örül a győzelemnek.
„A mérkőzés képéből kiderült, hogy mindkét csapat a felkészülés elején jár. Eddig a fizikai felkészítésre helyeztük a hangsúlyt, és nem a játékra. Úgy érzem, sportszerű meccset játszottunk, a tizenegyeseket jogosnak éreztem. Ez a találkozó jó alapot nyújt arra, hogy később elmélyítsük a kapcsolatot a két klub között, és természetesen örülök a győzelemnek" – értékelte a mai felkészülési találkozót a Ferencváros szakmai igazgatója, Prukner László.

„Szeretném megköszönni mindazok segítségét, akik hozzájárultak erdélyi vendégszereplésünkhöz" – tette hozzá a szakember. A Ferencváros holnap délelőtt még egy edzést tart Erdélyben, majd ezt követően utazik haza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik