FTC: Otigba megszerzése továbbra is téma a klubnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.14. 12:27
A Ferencváros labdarúgócsapatánál a téli átigazolási időszakban is téma lesz a Heerenveenben futballozó magyar utánpótlás-válogatott Otigba Kenneth szerződtetése – tudta meg a Nemzeti sport Online.

A 23 éves Otigba szerződtetése már többször is szóba került a Ferencvárosnál. Augusztusban, az átigazolási időszak hajrájában is arról számoltunk be, hogy a zöld-fehérek még egy ajánlatot tesznek a Heerenveennek, de a holland klub azt sem fogadta el.Augusztusban, az átigazolási időszak hajrájában is arról számoltunk be, hogy a zöld-fehérek még egy ajánlatot tesznek a Heerenveennek, de a holland klub azt sem fogadta el.

A nyáron Pintér Ádám és Leandro személyében két védőt is igazoló Ferencváros azonban továbbra sem tett le arról, hogy megszerezze a belső védőt. Otigba érkezése növelhetné Thomas Doll vezetőedző variációs lehetőségeit, hiszen ősszel a Michal Nalepa, Leandro kettős szerepelt a védelem közepén, de Leandrónak nem az az eredeti posztja. A már említett Pintér, aki az Újpest ellen kisebb sérülés miatt hiányzott, ugyancsak számításba vehető más poszton is, védekező középpályásként.

Otigba szerződése Hollandiában jövő nyáron elvileg lejár, de úgy tudjuk, hogy bizonyos feltételek teljesülése esetén meghosszabbítható, a Heerenveennek opciós lehetősége van erre.

Otigba a jelenlegi idényben 16 bajnokin lépett pályára a holland élvonalban 10. helyen álló csapatban, két gólt szerzett, legutóbb éppen három napja, az Excelsior ellen 2–1-re megnyert meccsen talált a kapuba. Nem ígérkezik könnyű feladatnak a Fradi számára a megszerzése...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik