FTC: Örültem volna, ha több szurkoló látja a bajnoki menetelést – Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.02. 20:58
Mint beszámoltunk róla a Ferencváros kikapott a Debrecentől, de így is bebiztosította bajnoki címét. Thomas Doll a bíróról és a szurkolókról is beszélt a találkozót követően.

A német szakember nem volt túlságosan elégedett a játékvezetéssel. Azt mondta, „ha nemzetközi szinten így vezetne meccset a bíró, akkor az lenne az utolsó találkozója". Doll beszélt a bajnoki címmel kapcsolatos érzéseiről is.ha nemzetközi szinten így vezetne meccset a bíró, akkor az lenne az utolsó találkozója". Doll beszélt a bajnoki címmel kapcsolatos érzéseiről is.

„Természetesen boldog vagyok, hogy bajnokok lettünk, de annak igazából csak holnaptól örülök majd. Megérdemelten lett miénk az aranyérem, nagyszerű, sikeres szezont zártunk, de annak örültem volna, ha ezt a teljesítményt több szurkoló látja."

„A Magyar Kupa elődöntőjében jobb játékot lehet majd várni tőlünk. Nemzetközi szinten ez még kevés lesz, biztosan kell erősítenünk a nyáron. Most annak örülök, hogy a születésnapomat már bajnokként ünnepelhetem."

Thomas Doll a legutóbb ajándékba pálinkát kapott Kondás Elemértől, a bajnoki címet szerző mester a Nemzeti Sport Online kérdésére elárulta, mivel kedveskedett ő most kollégájának.

„Hogy mit adtam én ajándékba? Jó a kérdés, majdnem elfelejtettem mondani. Három pontot... Természetesen csak vicceltem, bort hoztam neki. Ő már volt bajnok, őszintén gratulált nekem a meccs után. Jó a kapcsolatunk, tiszteljük egymást."

A két mester korábban az M4 Sportnak is értékelt a lefújás után.

„Tulajdonképpen azért boldog vagyok – mondta Thomas Doll a Ferencváros vezetőedzője. – Mondtam a fiúknak a pályán, hogy az egész szezont kell figyelembe venni, nemcsak a mai első félidőt. Ha a védekezés jobb, akkor nem kapunk két gólt az elején. Dicséret illeti játékosokat az egész idényt illetően. A mai meccs miatt kicsit mérges vagyok. Edzőként nehezebb bajnoki címet ünnepelni."

„Két nagyon szép gólt szereztünk, és lehetőségünk volt további találatokra is, amivel nagyobb különbségűvé tehettük volna a győzelmet – mondta Kondás Elemér, a Debrecen vezetőedzője. – Ezzel együtt nagyon jó mérkőzést játszottunk, voltak indulatok pró és kontra. Fontos győzelmet arattunk, de a Fradinak is gratulálok a bajnoki címhez."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik