FTC: Orosz biztosra veszi Leonardo maradását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.22. 10:58
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a Digi Sport Reggeli start című műsorában elmondta, biztosra vehető Leonardo maradása, míg Thomas Doll-lal hosszú távon számolnak.

„Igen” – felelte határozottan arra a kérdésre Orosz Pál, hogy Leonardo maradása biztosra vehető-e. Mint korábban megírtuk, a brazil légiós szerződése egy bizonyos meccsszámnál automatikusan meghosszabbodik. A sportvezető szerint a magyar labdarúgásnak szüksége van hasonló kreatív játékosokra.Orosz Pál, hogy Leonardo maradása biztosra vehető-e. Mint korábban megírtuk, a brazil légiós szerződése egy bizonyos meccsszámnál automatikusan meghosszabbodik. A sportvezető szerint a magyar labdarúgásnak szüksége van hasonló kreatív játékosokra.

„Besic megtartása nem kérdés, kétezer-tizenhatig szól a szerződése. Ha valaki jön és hoz egy szabad szemmel jól látható összeget, amiből tudunk venni egy másik Besicet, és még marad is pénz, amiből egy másik játékost vehetünk, akkor persze beszélhetünk az eladásáról. Pavlovic esetében tárgyalunk a Werder Bremennel, van esély a maradására, a játékos szeretné nálunk folytatni.”

Orosz a magyar igazolások kapcsán elmondta, Dibusz Dénes nagyon bevált, Ugrai Roland még csak az út elején van, míg Laczkó Zsolt egyelőre nem azt hozta, amit elvártak tőle. A soron következő átigazolási időszakban támadó fronton mindenképpen erősítene a Ferencváros.

Orosz szerint nagy lökést adhat a csapatnak a hamarosan elkészülő új stadion, a megnyitóra BL-résztvevő együttes érkezik. A sportvezető arról is beszélt, hosszú távon számolnak Thomas Doll-lal, akinek feltett szándéka, hogy a főtáblára vezesse a Fradit valamelyik európai kupasorozatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik