FTC: német védekező középpályás érkezik – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.21. 22:47
null
Julian Koch (balra) lehet a Fradi újabb igazolása (Fotó: afp)
Szurkolói források megerősítik a Nemzeti Sport Online pénteki hírét, hogy Németországból érkezhet védekező középpályás a Ferencvároshoz – Julian Koch szerződtetését vasárnap jelentheti be a klub.

 

Az ulloi129.hu szurkolói portál értesülései szerint a Ferencváros vasárnap jelenti be Julian Koch érkezését. A 26 éves, középpályásként és védőként is szerepeltethető játékos a Fraditól télen távozó Cristian Ramírez volt klubjától, a német másodosztályú Fortuna Düsseldorftól igazolhat a bajnoki címvédőhöz.

Koch védekező középpályás poszton is bevethető (mint azt korábban jeleztük is, hogy erre a posztra van még kiszemeltje Németországból az FTC-nek), így betöltheti a Nagy Ádám nyári elszerződése után keletkezett űrt a Ferencváros középpályáján.

Koch – aki több korosztályban is szerepelt a német utánpótlás-válogatottban – húszévesen kétszer pályára lépett a Borussia Dortmundban, ezután Duisburgban, majd a Mainzban és a St. Pauliban szerepelt.


TÉLI
JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők:
Bognár István (DVTK), Botka Endre (Bp. Honvéd), Janek Sternberg (német, Werder Bremen – Németország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Holczer Ádám (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Kleinheisler László (Werder Bremen, az ősszel kölcsönben Darmstadt 98), Julian Koch (Fortuna Düsseldorf – Németország), Ilija Tucsevics (montenegrói, OFK Grbalj – Montenegró, szabadon igazolható)
Távozók: Busai Attila (DVTK), Csilus Ádám (soroksári kölcsön után Puskás Akadémia FC), Gyömbér Gábor (Puskás Akadémia FC, szabadon igazolhatóként), Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország), Cristian Ramírez (ecuadori, FK Krasznodar – Oroszország)
Kölcsönbe távozók: Jova Levente (Soroksár), Popov Patrik (Soroksár)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Pintér Ádám, Radó András (kölcsönvenné a Haladás), Florian Trinks (német, Erzgebirge Aue – Németország, próbajáték)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik