FTC: Nem vagyok fontosabb, mint a többiek – Varga R.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.26. 11:22
A szezonban jó formában futballozó Varga Roland, a Ferencváros támadója, hangsúlyozta: nem fontosabb vagy kevésbé fontos játékosa csapatának, mint a többiek. A 27 éves válogatott labdarúgó 12 találattal vezeti az NB I góllövőlistáját 13 fordulót követően.



„Mindig jó, ha valaki olyan formában van, hogy meccseket dönt el. De én is csak egy játékosa vagyok a Fradinak, nem fontosabb vagy kevésbé fontos, mint a többiek – mondta az ujszo.com-nak Varga Roland, aki beszélt a bajnoki címről is. – Bajnokságot nyerni sosem könnyű, mindig nagyon kemény munka áll mögötte. Minden bajnokság más egy kicsit, de összességében nem gondolom, hogy jelentősen könnyebb vagy nehezebb lenne az idei kiírásban diadalmaskodni, mint anno a Győrrel.”

„Nagyon boldog voltam, hogy játszhattam Lettország ellen kezdőként, illetve Portugália ellen csereként – tért ki a válogatott szereplésre Varga. – Két különböző meccs volt, hiszen az egyiken mi domináltunk, a másikon kevésbé. A kapitány mindannyiunkkal beszélt, úgy éreztem, hogy elégedett volt velem. Ezt jelzi az is, hogy Svájc ellen ismét a kezdőcsapatban kaptam helyet.”

Az FTC szombaton, az NB I 14. fordulójában a Mezőkövesdhez látogat. A zöld-fehéreknek ebben az idényben már csak a bajnokságra kell koncentrálniuk, hiszen a héten a Magyar Kupából kiestek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik