FTC: négy labdarúgó is érkezhet a Vasastól, Busai három évre ír alá

Vágólapra másolva!
2012.01.13. 09:09
null
Kulcsár Dávid (jobbra) visszatérhet az FTC-hez (Fotó: Mirkó István – archív)
Címkék
Bár Détári Lajos, a Ferencváros szakmai igazgatója az NSO-nak adott tegnapi helyzetértékelésében nem kívánt konkrét neveket említeni a lehetséges további érkezőkkel kapcsolatban, a Nemzeti Sport megtudta, négy játékost is szerződtethetnek a zöld-fehérek a Vasastól.

 

 

Információink szerint a Ferencváros vezetői tárgyalásokat folytatnak a Vasassal négy labdarúgó, Beliczky Gergő, Kulcsár Dávid, Kovács Gábor és Katona Máté esetleges klubcseréjéről. Mind a négy fiút szerződés köti Angyalföldre, ám ha a Ferencváros olyan ajánlatot tesz, amely a nehézségekkel küzdő Vasasnak is megfelelő – viheti a piros-kékek négy alapemberét. Ez a jövő hét végéig realizálódhat.

A fenti futballisták közül a 21 esztendős Beliczky csatár, az ő lehetséges érkezéséről már korábban hírt adtunk, a korábbi ferencvárosi Kulcsár Dávid középpályás, ő 23 esztendős, míg a másik két játékos elsősorban a védelemben bevethető. Katona 21 éves, míg Kovács három évvel idősebb, ő Kulcsárhoz hasonlóan szintén szerepelt a zöld-fehéreknél, még az U19-es csapatban.

A korábbi utánpótlás-válogatott Busai Attila átigazolása már a héten lezárul, már csak a kötelező papírmunka van hátra. A középpályás a Nemzeti Sportnak elmondta, hároméves szerződést köt a Ferencvárossal.

FERENCVÁROS
Érkezett: Batik Bence (Szeged 2011), Orosz Márk (Szeged 2011 – 2012 nyarán érkezik), Kunsági Roland (REAC), Busai Attila (FC Wil – Svájc)
Távozik/szabadon igazolható: Fitos László (Gyirmót ?), Honma Kazuo (japán, ?), Tóth Bence (Lombard FC?)
Akivel tárgyalnak: Beliczky Gergő (Vasas), Katona Máté (Vasas), Kulcsár Dávid (Vasas), Kovács Gábor (Vasas)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik