FTC: Nagy Ádámot a télen biztosan nem engedik el

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.18. 10:04
null
Nagy Ádám tavasszal is zöld-fehérben játszik majd – marad a Ferencvárosban (Fotó: NS-archív)
Mint a múlt héten beszámoltunk róla, a ferencvárosi Nagy Ádám iránt fokozott a külföldi érdeklődés, de a klub tartja magát korábbi álláspontjához, a télen nem engedi el az ötszörös válogatott középpályást, és a nyári Európa-bajnokság előtt várhatóan nem is tárgyal az eladásáról.

 

Múlt héten jeleztük, hogy már az angol a Chelsea-nél is képbe került a ferencvárosi Nagy Ádám. A londoniak konkrét lépéseket még nem tettek a középpályás szerződtetése érdekében, de lehet, hogy télen már nem is érdemes próbálkozniuk.

A játékost képviselő CMG menedzserirodától Kövesdi Viktor a múlt héten is úgy nyilatkozott, hogy nem lenne meglepő, ha Nagy Ádámra európai sztárklubok is felfigyeltek volna, hiszen szinte minden jegyzett európai bajnokságból befutott már érdeklődés, de a téli klubváltásnak nincs realitása.

Ezt erősítik meg most a klub közeléből származó legfrissebb értesüléseink, melyek szerint a Ferencváros egyelőre tárgyalni sem kíván a 20 esztendős futballista játékjogának értékesítéséről. Erről leghamarabb a nyári Eb után lehet szó.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Holman Dávid (Lech Poznan – Lengyelország)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Ognjen Djelmic (bosnyák, Zeljeznicar – Bosznia-Hercegovina), Kleinheisler László (Videoton), Otigba Kenneth (Heerenveen – Hollandia), Tomás Pekhart (Ingolstadt – Németország)
Távozók: Kurucz Péter (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Kisvárda)
Kölcsönbe távozók: Csilus Ádám (Soroksár), Haris Attila (Soroksár), Kunsági Roland (Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Haraszti Zsolt, Holman Dávid (DVTK, Haladás, Puskás AFC), Popov Patrik (Soroksár)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik