FTC: Nagy Ádám repülőre ül – két helyen is várják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.08. 14:42
null
Portugáliában még mindig számítanak Nagy Ádám érkezésére (Forrás: zerozero.pt)
A Ferencvárostól távozó középpályással, Nagy Ádámmal kapcsolatban szinte óránként jelennek meg friss hírek a nemzetközi sajtóban. Pénteken reggel a francia és az olasz, néhány órával később pedig már a portugál sajtóban jelentek meg újabb információk a magyar válogatott labdarúgóval kapcsolatban.

 

Reggel több francia oldal is arról írt, hogy Nagy Ádám egyeztetett az Olympique Marseille vezetőedzőjével, Franck Passival, ami után jó eséllyel szerződést is köthet a klubbal.

A NAGY ÁDÁMMAL KAPCSOLATBAN EDDIG SZÓBA KERÜLŐ KLUBOK LISTÁJA
Chelsea, Liverpool, Leicester City, Southampton – Anglia; Freiburg, Stuttgart, Hamburg – Németország; Bologna – Olaszország; Benfica, Braga – Portugália; Trabzonspor – Törökország; Marseille – Franciaország; Rapid Wien – Ausztria; Olympiakosz Pireusz – Görögország; Sevilla, Valencia – Spanyolország

A gazzamercato.it szerint ugyanakkor a napokban várnak kedvező választ a középpályástól az olasz élvonalbeli Bolognánál is.

Néhány órával később viszont az O Jogo híre járta be a portugál sajtót, mely szerint a Benfica elnöke, Luís Filipe Vieira Londonban tárgyalt egy angol menedzseriroda vezetőjével, Kia Joorabchiannal, aki Lisszabonba közvetítheti a magyar középpályást (csütörtökön jeleztük, hogy több neves nemzetközi menedzseriroda is ajánlgatja Nagy Ádámot különböző klubokhoz). A hír szerint a következő néhány napban véglegesíthetik az üzletet, és a középpályás meg is érkezhet Lisszabonba. Az abola.pt ugyancsak arról ír, hogy a Benficánál továbbra is képben van Nagy Ádám.

Ehhez képest a Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy Nagy Ádám valóban repülőre ül a hétvégén, de nem Lisszabon, hanem sokkal inkább Bologna felé veszi az irányt, hogy személyesen megismerkedjen az olasz klubbal, az ottani körülményekkel, miután a napokban visszautasította a német VfB Stuttgartot…

Korábban írtunk a Sevilla érdeklődéséről is, amely továbbra is él, de a spanyol klub konkrét ajánlatot még nem tett. Pedig olvasóink szerint (legalábbis a szavazás péntek 14 órai állása alapján) a fejlődése szempontjából az El-címvédővel járna a legjobban.

Úgy tudjuk, jelen állás szerint az olaszországi folytatás tűnik esélyesebbnek – bár ez nagyban függ a hétvégi egyeztetések eredményétől –, de Nagy-ügyben tényleg óráról órára változhat a helyzet…

SZAVAZÁS

Mit gondol, a fejlődése szempontjából melyik csapattal járna a legjobban Nagy Ádám?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik