FTC: menesztették Szekeres Tamást, a stadion vezetőjét - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.30. 20:42
Menesztették Szekeres Tamást, a Ferencváros labdarúgó-stadionját üzemeltető LUSS Kft. ügyvezetőjét.

A rangado.hu értesülése szerint menesztették a Ferencváros új stadionját üzemeltető LUSS Kft. ügyvezetőjét, Szekeres Tamást. A Fradi korábbi válogatott játékosa idén április óta töltötte be a posztot Európa egyik legnagyobb médiakonszernje, a Lagardere Unlimited Stadium Solutions magyarországi leányvállalatánál.rangado.hu értesülése szerint menesztették a Ferencváros új stadionját üzemeltető LUSS Kft. ügyvezetőjét, Szekeres Tamást. A Fradi korábbi válogatott játékosa idén április óta töltötte be a posztot Európa egyik legnagyobb médiakonszernje, a Lagardere Unlimited Stadium Solutions magyarországi leányvállalatánál.

A rangado.hu érdeklődésére kedden este Szekeres csak annyit mondott, jelenleg még ő az ügyvezető, de hamarosan valóban nem ő lesz – ez vélhetően annyit jelent, hogy a szerződését az ilyenkor megszokott módon december 31-i dátummal bontják fel.

Az egykor Norvégiában, Belgiumban és Németországban is futballozó hátvéd bővebben nem kommentálta az információt, néhány nap türelmet kért, ezért egyelőre azt sem lehet tudni pontosan, mi áll a távozása hátterében, és ki lesz az utódja a LUSS élén.

Szekeres a közelmúltban azért került a szurkolói érdeklődés középpontjába, mert a stadion vadonatúj gyepszőnyegének katasztrofális állapota miatt magyarázkodnia kellett, illetve egy szegedi előadáson olyan mondatai voltak, amelyek rosszallást váltottak ki a drukkerekből, de utólag Szekeres azt mondta, a tudósító pontatlanul idézte, amit mondott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik