FTC: megtették az ajánlatot, a spanyol védő szívesen jönne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.30. 07:12
null
Mateos három évre írhat alá a Fradihoz a spanyolok szerint <br />(Fotó: realmadrid.com – archív)
A spanyol AS sportlap tudni véli, hogy a Ferencváros három évre szóló szerződést ajánlott David Mateosnak, a Real Madrid B labdarúgójának. A spanyolok így megerősítik a Nemzeti Sport Online tegnapi hírét, miszerint a védő szerződtetésére még mindig van esély a zöld-fehéreknél.

Az AS úgy értesült, hogy a játékos szívesen jönne Budapestre, ahol nagyjából annyit keresne, amennyit jelenleg a Real Madridnál. A spanyol sportlap beszámolója szerint a játékos iránt egy német klub is érdeklődik, de azon a szálon még csak tapogatózás zajlik.

Mint arról a játékos lehetséges érkezésével kapcsolatos korábbi hírünkben beszámoltunk, Mateos a legutóbbi szezonban a Real Madrid B-csapatában, a Real Madrid Castillában 31 meccsen játszott a spanyol másodosztályban, egy gólt is szerzett. A 2010–2011-es szezonban pályára lépett a Real Madrid első csapatában, az Ajax elleni, 4–0-ra megnyert BL-meccsen 10 percet játszott, és egyszer a Király-kupában is szóhoz jutott José Mourinho együttesében. A spanyol élvonalban korábban a Real Zaragoza futballistájaként kapott lehetőséget 14 meccsen.

A nyári felkészülés során Carlo Ancelotti, az új madridi vezetőedző kétszer (Bournemouth, Lyon) is játéklehetőséget adott neki a királyi gárdában, jelenleg is a csapattal túrázik a tengerentúlon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik