FTC: mégiscsak érkezhet Mateos a Real Madridtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.29. 07:10
A Nemzeti Sport spanyolországi információi szerint mégis elképzelhető, hogy David Mateos, a Real Madrid védője hamarosan a Ferencváros játékosa lesz.

A 26 éves Mateos játszott ugyan Raúl búcsúmérkőzésén (a szünetben állt be csereként), de a legutóbbi hírek szerint Carlo Ancelotti mégsem számol vele, a jövőben nem sok esélye lesz a kerettagságra.

A fejlemények tükrében újra előtérbe került a ferencvárosi lehetőség, és hamarosan megszülethet a megállapodás. Az FTC nem kölcsönvenné, hanem véglegesen megvásárolná a korábban az AEK Athénban és a Zaragozában is kölcsönben szereplő játékost. A Ferencvárosnak ugyanakkor sietnie kell, mert szeptember 2-án (hétfőn) lezárul az átigazolási szezon.

Mint ismert, Orosz Pál július végén Madridban tartózkodott, és több játékos, köztük a 26 éves középhátvéd jövőjéről egyeztetett. Akkor úgy tűnt, a Real Madrid labdarúgója augusztus elején zöld-fehérbe öltözhet, ám Carlo Ancelotti vezetőedző elvitte magával az edzőtáborba, és az első csapattal készülhetett.

Mateos a legutóbbi szezonban a Real Madrid B-csapatában, a Real Madrid Castillában 31 meccsen játszott a spanyol másodosztályban, egy gólt is szerzett. A 2010–2011-es szezonban pályára lépett a Real Madrid első csapatában, az Ajax elleni, 4–0-ra megnyert BL-meccsen 10 percet játszott, és egyszer a Király-kupában is szóhoz jutott José Mourinho együttesében. A spanyol élvonalban korábban a Real Zaragoza futballistájaként kapott lehetőséget 14 meccsen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik