FTC: már orvosi vizsgálaton a Videoton korábbi szélsője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.16. 08:40
null
Haraszti Zsolt (balra) hamarosan Michal Nalepa (jobbra) csapattársa lehet (Fotó: Veres Viktor)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a paksi támadó, Haraszti Zsolt orvosi vizsgálaton van a labdarúgó NB I ezüstérmesénél, a Ferencvárosnál, bizonyos felméréseken már átesett és hamarosan alá is ír új klubjához.

Haraszti Pakson kezdte a pályafutását, majd egy siófoki kölcsönjáték után 2012-ben a Videoton felfigyelt rá és szerződtette. Székesfehérváron azonban sérüléssel is bajlódott, több játéklehetőségre vágyott, így először kölcsönbe a Puskás Akadémiához került, majd végleg visszatért a Pakshoz.

A támadónak még egy évig érvényes a szerződése klubjával, ám úgy tűnik, a következő szezont a fővárosi zöld-fehéreknél kezdi meg. Hétfőn a rangado.hu jelezte a klubváltás lehetőségét, a Nemzeti Sport értesülései szerint pedig a támadó már orvosi vizsgálaton van a klubnál (bizonyos felméréseken át is esett) és napokon belül aláír. Azt is megtudtuk továbbá ferencvárosi forrásból, hogy az üzlet részét képezheti az is, hogy a Fradi játékost vagy játékosokat enged el Paksra.

Nem lenne meglepő például, ha a több játéklehetőségre vágyó Ugrai Roland a tolnaiaknál kötne ki.

Haraszti a tavasszal többnyire csatárként lépett pályára, de az eredeti posztja támadó középpályás, illetve szélső, és erre a posztra mindenképp akart valakit szerződtetni Thomas Doll, hogy tehermentesíteni tudja a Varga Roland, Roland Lamah kettőst. Sőt, Haraszti Hajnal posztján is játszhat középen.

A paksi átigazolási hírekkel a Nemzeti Sport a keddi számában bővebben foglalkozik.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők: Leandro de Almeida (Omonia – Ciprus, szabadon igazolhatóként), Cristian Ramírez (ecuadori, Fortuna Düsseldorf – Németország, kölcsön után végleg)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, Nyíregyháza, ?), Csilus Tamás (Lombard Pápa),Kunsági Roland (Mezőkövesd), Péter Antal (Soroksár, ?) Simita Gergő (Soroksár, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Csiki Norbert (MTK), Haraszti Zsolt (Paks), Kitl Miklós (KTE), Leandro Martínez (olasz-argentin, Haladás), Piotr Trochowski (német, szabadon igazolható, legutóbb Sevilla – Spanyolország)

Távozók: Philipp Bönig (német, szabadon igazolható), Buzsáky Ákos (szabadon igazolható), Vladan Csukics (szerb, szabadon igazolható), Tomislav Havojic (horvát, szabadon igazolható), Stjepan Kukuruzovic (horvát, FC Vaduz – Liechtenstein*), Jack Tuijp (holland, helmondi kölcsön után FC Volendam – Hollandia)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – Németország)

Távozhatnak: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, érdeklődik iránta: Haladás), Dibusz Dénes (érdeklődik iránta: Hertha – Németország), Hidvégi Sándor (Dunaújvárosi kölcsön után szabadon igazolható), Nagy Dániel, Tarczy Pál (szabadon igazolható), Ugrai Roland (érdeklődik iránta: Paks)
* Az FC Vaduz liechtensteini csapat, de a svájci élvonalban szerepel.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Csoknyai Balázs (Bölcske, ?), Nagy István (Szolnok, ?), Pintér Norbert (Balmazújváros, ?), Tóth Dániel (Szolnok, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Nagy Gergely (Dunaújváros), Ugrai Roland (FTC)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szemerédi Norbert (Bp. Honvéd, ?)
Távozhatnak: Csernyánszki Norbert (visszavonul?), Haraszti Zsolt (érdeklődik iránta: FTC), Kiss Tamás (visszavonul?), Könyves Norbert (érdeklődik iránta: DVSC, DVTK, MTK, Vasas)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik