FTC: „Már az is nagy dolog, hogy a Real tárgyal velünk”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.02. 09:07
Amint arról már beszámoltunk, Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a héten Spanyolországban tárgyalt, az egyeztetésekről a Nemzeti Sportnak is nyilatkozott.

Madridban járt Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója – nem nyaralni ment, feltehetően David Mateos ügyében tárgyalt. A hátvéd a Real Madridtól érkezhet a zöld-fehérekhez, legutóbb a Real B-csapatában, a Castillában játszott, 31 mérkőzésen egy gólt szerzett. Korábban a nagycsapatban is bemutatkozott, egy-egy Bajnokok Ligája- és Király-kupa-összecsapáson lépett pályára. A Ferencváros tárgyalási pozícióját nem javítja az ügyben, hogy Mateos csütörtökön végigjátszotta a Real Los Angeles Galaxy elleni, 3–1-re megnyert felkészülési meccsét.Mateos csütörtökön végigjátszotta a Real Los Angeles Galaxy elleni, 3–1-re megnyert felkészülési meccsét.

„Nem szeretném megmondani, hogy melyik futballista esetleges szerződtetése ügyében tárgyaltam Spanyolországban – adott kitérő választ Orosz Pál a Nemzeti Sport megkeresésekor a tárgyalások kapcsán. – Sokan azt hiszik, úgy megy, hogy kiutazik az ember, tárgyal, beszélget, majd a labdarúgó fogja magát, bepakol a bőröndjébe, és már jön is a Ferencvárosba..."

„Már az is nagy dolog, hogy eljutottunk oda, hogy a Real Madrid egyáltalán tárgyal a Ferencvárossal. Hamarosan írásos ajánlatot teszünk, aztán meglátjuk, ez mire lesz elég" – tette hozzá a sportvezető.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik